Ta sama mapa flash ECU, potrzebujesz nowej licencji, dlaczego?
gome178@163.com
Mój motocykl to KAWASAKI Z400, ten typ silnika ten sam KAWASAKI Ninja400, chcę flashować mapę paliwa ninja400 (to samo ecu), program chce nowej licencji, dlaczego? proszę o pomoc, moja licencja to "900A04F5"
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Czy używasz zestawu do lampy błyskowej na ławce, czy zestawu do lampy błyskowej po stronie roweru?
2018 Kawasaki Ninja 400 Zestaw do migania ECU stanowiska łącza danych (USA)
używam zestawu flash po stronie roweru
Używam "2019 Kawasaki Z400 Data Link ECU ECU Flashing Kit (US)" i "6-pinowe szelki boczne rowerowe typu 4" flash ecu
Przejdź do Help>Test Interface>zaznacz pole „Test Inputs”. Przy wyłączonym zasilaniu, jaką liczbę widzisz w nawiasach? Następnie przy włączonym zasilaniu, jaki numer widzisz? Nie zwracaj uwagi na kolorowe kropki lub odczyty napięcia.
Włączone - Wejścia testowe pokazują 36 Wyłączone - Wejścia testowe pokazują 10 Pls help
Cześć, Test sprzętu wydaje się być dobry. Jaki plik z numerem części próbujesz teraz wgrać do motocykla? Dla jakiego numeru części sflashowałeś się do motocykla? A jaki jest numer części ECU? Dzięki, Jasonie A.
Mój numer części to "2019 Z400 - 21175-1449(EU)", pomyślnie wpisałem "2019 Z400 21175-1445(US)" do motocykla, ale chcę sflashować "2020 EX400 21175-1332(US)" na mój rower, program chce nowej licencji. Uwaga Kawasaki Ninja400 i Z400 używają tego samego silnika, tej samej ramy
Cześć, te typy plików nie są kompatybilne. Jeśli chcesz sflashować ECU z tym plikiem, będziesz potrzebować nowej licencji. Dzięki, Jasonie A.