Tukifoorumi

Polttoaineen kartoitus

drz440@live.co.ukdrz440@live.co.uk Viestejä: 51Verified User
sisään R1

Vain nopea kysymys. Haluaisin rikastuttaa polttoaineen peruskartta vuoden 2017 R1-mallissani. Pitääkö minun lisätä polttoainetta TPS- ja MAP-polttoainetaulukoihin samanaikaisesti vai onko se vain yksi kahdesta? TIA

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, TPS vs RPM tulee muuttamaan pääpolttoaineseosta. MAP vs RPM käytetään pääasiassa matalan kierrosluvun matalalla kaasulla ja tämän säätäminen voi auttaa myös päälle / pois kaasuvastetta. Kiitos, Jason A.

  • drz440@live.co.ukdrz440@live.co.uk Viestejä: 51Verified User

    Hei Jason, kiitos vastauksestasi. Joten minun on MAP-taulukossa rikastettava sitä kaikkialla tai vain muutaman ensimmäisen sarakkeen kautta? Kuinka kauas kaasun avaamiseen pöytä liittyy? Kiitos

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, vilkkaatko pyörän puolella tätä polkupyörää? Jos näin on, voit käyttää Live Data -toimintoa ja näet MAP-anturin käyttäessäsi polkupyörää dynolla. Näin voit saada hyvän käsityksen siitä, mikä MAP-paine sinulla on tietyissä TPS-pisteissä, ja voit säätää polttoainetta helpommin. Kiitos, Jason A.

  • drz440@live.co.ukdrz440@live.co.uk Viestejä: 51Verified User

    En valitettavasti, käytän penkkisarjaa. Yritän vain tasoittaa kaasun siirtymistä, kun käytän aktiivista viritystä, mutta en voi tuoda peruskartan leikkauksia, koska käytän penkkisarjaa. Kestää muutaman mailin, ennen kuin aktiivinen viritys tasoittaa kaiken oikein aluksi, joten yritän hienosäätää peruskarttaani.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Se ei todellakaan ole ihanteellisin tapa käyttää Active Tune -ohjelmaa, mutta se on silti parempi kuin ei. Ehdotan, että lisäät 10%-polttoainetta MAP vs RPM -taulukon alkuun vain noin 8000 rpm: n ja noin 10: een MAP-akselilla. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.