Helpforum

Nieuwe toewijzingen vinden voor MT-07, SC Projects en DNA Filter

DeanosDeanos Berichten: 5Verified User

Hallo jongens en meisjes! Ik heb net mijn FT-kit vandaag geïnstalleerd en ik ben er dol op. Ik run een MT-07 2015 met een SC Projects (imitatie) volledig systeem zonder db-killer en DNA-fase alles (🤣) filter. Ik ben op zoek naar een geschikte brandstofkaart voor deze opstelling en ik zie dat er een bericht is over een of andere kaart van Graves die goed zou passen. https://forum.ftecu.com/discussion/559/maps-for-mt07#latest Waar kan ik deze mapping vinden? Sorry, ik ben nog nieuw en probeer mijn weg te vinden ... En wat voor effect heeft hoogte op deze kaarten? Ik ben in Johannesburg, Zuid-Afrika, dat net geen 7000 voet boven zeeniveau is. Ik heb alleen de standaard onbeperkte kaart geladen om er zeker van te zijn dat alles werkt, dus ik hoef alleen maar het tanken uit te zoeken en ik ben helemaal in orde ... Alle hulp bij het bovenstaande zou geweldig zijn.

2015 MT-07 with SC Projects imitation and full DNA filter system.

https://www.instagram.com/deanos_rides

Comments

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User

    Hallo, The Graves mapping staat onder Afbeeldingen van derden in Bestandsbeheer in de Tuning Suite-software. Ze hebben echter waarschijnlijk geen bestand dat overeenkomt met uw ECU-onderdeelnummer. Als je via hen een uitlaat zou kopen, zouden ze geen probleem voor je maken, maar het klinkt alsof je je eigen kaart moet maken. Gebruik de Unrestricted en als dat niet goed werkt, upload dan een PC Fuel-kaart in het bestand. Als dat nog steeds niet werkt, moet u uw eigen kaart maken, er een kopen bij een dealer of de testbank laten afstemmen. Bedankt, Jason A.

  • DeanosDeanos Berichten: 5Verified User

    Bedankt Jason, ik waardeer de feedback. Onbeperkte kaart doet het tot nu toe geweldig werk, maar ik heb iets nodig voor het tanken, wat ik hoopte te kunnen halen uit de gravenkaart, maar ik zie dat ze daar niets hebben om bij te tanken. Zal de ogen open houden voor een goede of op een gegeven moment een volle dyno krijgen.

    2015 MT-07 with SC Projects imitation and full DNA filter system.

    https://www.instagram.com/deanos_rides

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User

    Dean, alle Graves-kaarten zijn vergrendeld, zodat je niet kunt zien of trekken uit het harde werk dat ze hebben gedaan om het bestand te maken. Bedankt, Jason A.

Meld je aan of registreer je om te reageren.