Xsr-900 Szelki do parkowania po stronie roweru
josh@ftecu.com
w XSR 900
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, więc mam 16 fz09, wszystko było do niedawna i nic się nie zmieniło przez jakiś czas. Niedawno zrobiłem „monitor na żywo” zapisujący plik i zapisałem go w ECU. Pomyślałem, że to pomoże poprawić dokładność automatycznego dostrajania. Następnie, jadąc do pracy, zauważyłem rodzaj fali, która nie była gwałtownym skokiem, ale zauważalna podczas trzymania stałej przepustnicy przy niskich i wysokich prędkościach. Próbowałem więc ponownie flashować z oryginalnym nieograniczonym plikiem fz09 i nadal robi to samo. Również bezczynność wydaje się trochę niestabilna. Dziękujemy za pomoc
Podaj nam więcej szczegółów na temat procedury zapisywania przycięć monitora na żywo i zapisywania / zapisywania tego pliku w ECU.
Próbowałem zaktualizować niektóre ustawienia i napisać ECU, ale wciąż pojawia się komunikat o błędzie: „Nie znaleziono zarejestrowanego ECU…” Czy jest coś, co powinienem robić inaczej?
Po kilku kolejnych próbach kalkulator jest teraz rozpoznawany, ale za minutę lub dwie do sekwencji zapisu pojawia się komunikat: „Status: Niepowodzenie: Analiza zmiennych ...”
Cześć. Widzę, że wczoraj pomyślnie sflashowałeś ECU. Czy możesz już iść? Dzięki, Jason A.