jaki rodzaj bata mt09 2020
joaopedro.paiva@gmail.com
- Cóż, chciałbym wiedzieć, czy 6-stykowa uprząż stołowa typu 16 da dla MT09 2020 ECU?
Widziałem już film na YouTube przerabiający MT09 2020 i używali ftecu i działa dobrze, wystarczy usunąć błędy za pomocą OB2. korzystam z mojego oprogramowania i sprzętu na moim R6 2010 i działa idealnie, ale na MT 09 kupiłem teraz w tym miesiącu mam wątpliwości co do uprzęży, jeśli jest to typ 16 i czy pliki znajdujące się w oprogramowaniu działały ...
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
MT-09 wykorzystuje uprząż stołową typu 16. Musisz spojrzeć na naklejkę ECU, aby znaleźć numer części i dopasować go do plików w bazie danych Tuning Suite. Prawdopodobnie używa tego samego numeru części co poprzednie modele.
Ale bicz typu 11 tutaj na stronie pojawia się bicz rowerowy, a nie ławka. To, czego chcę, to ławka z powodu połączenia internetowego oprogramowania Ftecu Miałem już problemy z moim R6, ponieważ ostatecznie kupiłem licencję, której nie potrzebowałem, a nawet dostałem dodatkową licencję, a oprogramowanie nawet próbowało użyj tej licencji, która stała się bezużyteczna. Tutaj, gdy szukam, pojawia się tylko typ 11, ale pojawia się to, aby połączyć się na rowerze, a na ławce pojawia się to, czego chcę:
FT ECU Inc. » 6-Pin Bench Harness Type 16
https://ftecu.com/shop/6-pin-bench-harness-type-16/Lub wyślij link bata ławki typu 11, jak mi powiedziałeś, ale nie znalazłem?
Mam skan diagnostyczny obd2 dla motocykli Yamaha. Wiem, że jeśli sflashujesz ECU za pomocą uprzęży stołowej typu 16, która działa z bieżącym podłączeniem transformatora 12 V, będziesz mieć włączone światło silnika, a następnie po prostu usunę błędy z Yamaha obd2. A czy z batem typu 11 muszę podłączyć go do motocykla, czy też mogę sflashować ecu bez połączenia z motocyklem? O ile mi wiadomo, tylko jeśli wymyślisz połączenie prądu 12 V, ponieważ w przeciwnym razie nie będzie migać, ponieważ nie masz prądu 12 V, tak jak podczas jazdy motocyklem z akumulatorem motocykla.
Uprząż rowerowa typu 11 jest instalowana na rowerze, dzięki czemu nie trzeba wyjmować ECU, aby sflashować go tak, jak w przypadku uprzęży warsztatowej typu 16. Wystarczy podłączyć laptopa do złącza typu 11. Zasilanie 12 V pochodzi z akumulatora, gdy oprogramowanie każe włączyć klucz.