Helpforum

Windows 10 staat FTECU niet toe te werken

Ik heb geprobeerd FTECU vandaag te openen en Windows meldt: "Uw beheerder heeft deze toepassing geblokkeerd omdat deze mogelijk een beveiligingsrisico vormt voor uw computer" Ik ben aangemeld als beheerder !! Help alstublieft.

Comments

  • kento_ftecukento_ftecu Berichten: 776Staff User
    bewerkt October 2019

    U moet naar de beveiligingsinstellingen van uw computer gaan en deze wijzigen om bepaalde software te kunnen downloaden.

  • rpo5953@sbcglobal.netrpo5953@sbcglobal.net Berichten: 3Verified User

    OK Ik heb alles wat ik weet geprobeerd (niet veel) om het laadprobleem op te lossen. Ik heb zelfs geprobeerd het programma verwijderen, opnieuw opstarten, opnieuw laden en uitvoeren. Mijn pc voert geen achtergrondprogramma uit. Ook geen modemprobleem. Ik kan het programma op pc zetten en het in Taakbeheer zien starten en het verdwijnt gewoon zonder enige melding. Heeft iemand iets? Begint mijn haar eruit te trekken.

  • tt650r@yahoo.comtt650r@yahoo.com Berichten: 10Verified User

    Heb je geprobeerd om het programma als administrator uit te voeren? Weet ik niet zeker of Win 10 die optie heeft of zorg ervoor dat je alle beveiliging op de achtergrond hebt uitgeschakeld. Ik gebruik alle fabriekssoftware op alle autolijnen en de virusbeveiliging zet altijd een stank op ... Maar één ding als je die computer gebruikt om te kijken naar porno die de beveiliging uitschakelt, wordt niet geadviseerd ... Veel geluk

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User

    Hallo, ik ben niet zo zeker waarom dat zou gebeuren, draait uw computer in een andere taal dan het Engels? Bedankt. Jason A.

  • rpo5953@sbcglobal.netrpo5953@sbcglobal.net Berichten: 3Verified User

    PROBLEEM OPGELOST: Mijn ISP blokkeerde het laden van software, ik weet niet zeker waarom. Ik realiseerde me dit toen ik de wifi van mijn mobiele telefoon gebruikte om verbinding te maken met internet na het dumpen via de satelliet-satellietprovider. Werkt nu prima!

Meld je aan of registreer je om te reageren.