אקו נעולה
eddymatthies@gmail.com
in GSXR 1000
ecu שלי ננעל ואין לי מושג למה ... מישהו יכול לעזור לי ?!
הערות
מה מספר החלק של ה- ECU שלך? והתיק שניסית להבהב?
בהתחלה השתמשתי במפה של ארצות הברית, טיילור רייסינג ... זה עבד טוב מאוד עבורי. עכשיו שמתי את ה- FtEcu QuickShifter, רציתי להפעיל את מצב ה- QS וזה לא יאפשר לי .. התחלתי לטעון מפה נוספת שהסתיימה ב- QS לא מופעלת. Gsxr 1000 2017 מספר ה- ECU שלי הוא .. 32920-17K82 קניתי עכשיו רישיון שני .. אבל כנראה שהוא לא מפעיל או דומה
אנא פרסם את התגובות שלך בקטע המתאים. העברת חוט זה לקטע GSXR1000 ...
מה היה הקובץ שהבזק אחרי הקובץ של טיילור רייסינג?
זו הבעיה כרגע .. קיבלתי חלק מהמיקום שלי (מסמכים, Flash-Tune, תמונות ECU)
טונר ECU, זה לרוב גרוע מבעבר ... עשיתי הכל בעצמי עם כל האופניים שלי .. רק כאן לא ידעתי שעם מספר הסדרה של Ecu כל כך בדיוק , והרישיון שלי מוגבל לאופנוע שלי ..
אנו זקוקים למספר הקובץ בבקשה.
הסוזוקי שלי Gsxr 1000 2017 יש לי את ה- EC עכשיו EC משם Ec משם Ec משם, משם, מקצועי, Ec, Ec Ec Ec Ec ואז Ec ואז Ec ואז Ec ואז Ec ואז Ec ואז Ec ואז Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec Ec ב יש לנו רישיונות בחינם ...) מפת מרוצי הטיילורדה 32920-17kf2 מה הייתי רוצה להעלות .. או שהמלאי יהיה 32920-17k82
אנא הרשה לי לפחות להשתמש שוב במכונית ecu שלי .. 32920-17K82 כדי שאוכל פשוט לשים אותו על דנמומטר ולהשיג סוף סוף את האופנוע שלי ... 😕
מפת Taylormade Racing GSXR1000 אינה זמינה עוד בבסיס הנתונים שלנו. אנו נמצאים בתהליך של מחקר הבעיה שלך.
תודה רבה !! אודה לך מאוד אם תוכל לפתוח לי לפחות את המפה המקורית ... כדי שאוכל לחזור הביתה למשפחתי .. 32920-17K82
מה היה הקובץ שאמרת שהשתמשת בכדי להחזיר את האופניים שלך? זה עשוי לקחת זמן מה, רק FYI.
32920-17K82 יהיה הקוד המקורי של ה- ecu שלי, אני יכול להשתמש בו לפלאש הסביבה אקולוגית שלי תספיק ..
הצהרת בדוא"ל כי השתמשת בקובץ Braden PowerTune GSXR מקבצי Shared User כדי להבהב בהצלחה. האם אתה יכול להשתמש בקובץ באופן זמני עד שנמיין את הבעיה?
הכוח הזרוע מיועד לדגם 2007-2008 ... נסה רק אם הוא טוען אותי ואם אני טוענת את המפה בהצלחה ... אבל מעולם לא ניסיתי לקרוע אותה שפתאום כל ה- ECU שורף אותי ...
לא ממש מבין מה אתה אומר עכשיו. אז לא העמסת את הקובץ הזה בהצלחה?
אם אני מבצע בהצלחה את Braden Powertune 2007-2008. אל תנסה להפעיל את האופנוע שלי, אני לא רוצה להסתכן בשריפת ה- ECU שלי. האופנוע שלי הוא 2017 ... מכיוון שלא העמסתי את ה- Stock Ecu או אחרים, חשבתי לנסות את ה- Braden Powertune ואני טעון בהצלחה. עכשיו אם אני רוצה להחזיר את Stock Ecu כדי להוריד ולשלוח אותו ל- ECU אבל לא משאיר את זה פלאש ואומר Ecu Locked ..
שלום לי שוב, האם תוכל לפתור את הבעיה?
עדיין בתהליך של מחקר / שכפול כאן.
אוקיי תודה. אני מחכה עד שיידעו אותי לחדשות ...
היי אדדי, יש לך אותה בעיה עם 2 ECU, אומר "ECU נעול" כשזה הולך דרך "בודק ECU" נוהל ... יש את הבעיה מאז אוגוסט 2019 ... :( אני מחכה לתשובה לפני שאתה שולח אותם ECU שלי לבדוק .... אם אתה מוצא משהו לצידך אנא הודע לי. האם אתה צרפתי?