Cel solo 2 nie odczytuje danych ecu
johneengineering@yahoo.co.uk
w R1
Cześć, nie mogę odczytać mojego celu solo 2 z moich danych ecu z mojego roweru r1 2009 w Wielkiej Brytanii. Próbowałem przywrócić mój rower do standardowej mapy. Po zapisaniu plików przeszedł do weryfikacji i nie powiódł się teraz oprogramowanie ftecu mówi mi, że muszę zdobyć licencję na moje ecu, mimo że flashowałem ecu od kilku lat. Motocykl uruchomi się i wygląda na to, że ma standardową mapę. Cel solo 2 nadal nie odczytuje danych, a ftecu wciąż prosi o nową licencję. Kiedy na stronie internetowej licencja napisała przy ostatniej czynności "flash init" Dziękuję John
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć John, czy nie otrzymałeś e-maila, który wysłałem ci wczoraj jako odpowiedź na pytanie o dane ECU? Nie widzę też nic złego w licencji, ale mogła zostać zresetowana przez kogoś innego. Spróbuj ponownie flashować i ponownie poślubić ECU z tą licencją. Dzięki, Jason A.
Cześć Jason Mike, agent ftecu w Wielkiej Brytanii dostał licencję dla mnie i ponownie sflashowałem moje ecu OK, teraz z powrotem do mojej oryginalnej mapy OK, bez problemu. Właśnie sprawdziłem e-mail pod kątem mojego adresu e-mail johneengineering@yahoo.co.uk. Nie otrzymałem od Ciebie żadnych e-maili, tylko e-maile są od Mike'a z firmy velox racing, brytyjskiego dostawcy ftecu. Jeśli to możliwe, prosimy o ponowne przesłanie bardzo cennego Johna
John, czasami mam problemy z moim e-mailem. Wyślę dla ciebie ponownie! Dzięki, Jason A.