בקרת AIS MT09
dragomirmnikolic@gmail.com
in FZ / MT 09
יש לי MT09 2020 ואינני רואה שדות לבקרת AIS בתוכנת FTECU. האם יש דרך לשלוט בסולנואיד לאופני רכיבה שונים (A, STD, B)?
הערות
היי, כיבוי ה- AIS יהיה פירוק קוד P1400 במנהל קוד האבחון ואז התקנת לוחיות חסימות על האופנוע שלך. תודה, ג'ייסון א.
תודה - כן, ידעתי את זה אבל נראה לי קצת כבד. ברור של- ECU יש שליטה על השסתום - מדוע לא זמין בתוכנה כאופציה לשליטה? תודה.
היי, למה שתרצה לשלוט בזה אלא אם כן אתה משתמש באות 5V עבור מכשיר עזר כלשהו? תודה, ג'ייסון א.
היי ג'ייסון, ברצוני לכבות את ההחלפה על ידי אופן פעולה (A, B, STD) כאשר התנאים מצדיקים זאת. ראיתי תמונות של תוכנות FTECU אחרות של אופניים שם (כלומר R1) ויכולתי להישבע שיש "שסתום אוויר" או דומה בתפריט. מכוונים אחרים מדווחים גם על יכולת "להפעיל / להשבית" AIS ב- MT-09 מבלי להסיר את השסתום בעצמו; אני לא יודע באיזו תוכנה הם משתמשים. ברור שהכל מיועד להבל - שום דבר לא פונקציונלי כאן ;-).
היי, הדבר היחיד שאני מודע להכין איפה אנו נותנים לך את היכולת לשלוט על אות ה -5 v שמגיע מסיכת AIS יהיה בקובץ YXZ1000 Turbo שלנו. אתה יכול ליצור בקר Boost מופעל באמצעות AIS, אך ביצוע זה היה מורכב ביותר ולא ייעשה שוב בקרוב. זו גם לא תכונה שאנחנו מחפשים להוסיף לאף אחד מאופני הספורט המהבהבים שלנו כרגע. לעת עתה זו רק היכולת להפעיל או להשבית אותו. תודה, ג'ייסון א.