Musisz kupić licencję dla już zakupionego ECU
travisgilbert@mac.com
Czy mógłbym zresetować moją licencję ECU. Program prosi mnie o zakup nowej licencji ECU za każdym razem, gdy próbuję flashować mój ECU. Konto jest dla travisgilbert@mac.com. Dziękuję
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, właśnie to dla ciebie zresetowałem. Dzięki, Jason A.
ty rządzisz, dzięki, działa świetnie !!!!
Mam ten sam problem ... sflashowałem to ecu wcześniej, a teraz prosi o nową licencję, kiedy próbuję go ponownie zaktualizować. Czy mogę zresetować? konto to k42motorsports@gmail.com Dzięki.
Cześć, Twoja licencja jest potwierdzona. Jaki jest problem, z którym się spotykasz? Czy próbujesz sflashować ECU z zupełnie nowym plikiem? Dzięki, Jason A.
Cześć, kupiłem drugą licencję i podczas flashowania ecu na początku pojawił się błąd i teraz nie rozpoznaje ecu. pozdrawiam konto Harry haz43k@gmail.com
cześć próbuję sflashować ecu bateria była wyczerpana, więc miałem ją na ładowarce Straciłem moc i spowodowało to awarię lampy błyskowej Muszę zresetować licencję
Cześć, Twoja druga licencja nie jest w stanie „próby”. Jeśli nie możesz tego flashować, prawdopodobnie masz problem ze sprzętem lub połączeniem internetowym. Jaki jest komunikat o błędzie, który ciągle otrzymujesz? Dzięki, Jason A.
Cześć, Wygląda na to, że twoja licencja została właśnie wyświetlona kilka minut temu, więc zakładam, że możesz teraz iść? Dzięki, Jason A.
Cześć, mam teraz ten sam problem. Próbowałem dzisiaj sflashować ECU, ale oprogramowanie poprosiło mnie o zakup nowej licencji ECU. Sflashowałem ten sam ECU w dniu 25.12.2020. W tamtym czasie flash był skuteczny tak samo, jak inne przypadki. Ale dzisiaj nagle pojawiła się wiadomość o konieczności zakupu. Oczywiście używam tego samego ECU, tego samego komputera i tego samego kabla łącza danych. Jeśli to jest rozwiązanie, czy mogę zresetować moją licencję ECU? Proszę.
Cześć, tak, twoja licencja również musiała zostać zresetowana. Dzięki, Jason A.
Wdzięczny! Wielkie dzięki!
Jason, mam ten sam problem, pozwolił mi przeczytać ECU, ale teraz prosi mnie o zakup innej licencji (B5H-10 F8T86773)
Cześć, nie widzę żadnego problemu ze statusem Twojej licencji. Czy otrzymujesz komunikat o nieprawidłowej sumie kontrolnej podczas próby flashowania ECU? Dzięki, Jason A.
Dobry wieczór, mam problem ze swoim. Właśnie otworzyłem mój zestaw tunera stołowego i zacząłem pracować nad flashowaniem, skończyło się na wyświetlaniu komunikatów o błędach / błędach. Patrząc na moją historię, widzę dwa raporty o stanie „hard fail” i „flash Init”. Początkowo otrzymałem wiadomość, gdy po raz pierwszy próbowałem go sflashować, mówiąc: „nie znaleziono zarejestrowanego ECU, czy chcesz przypisać ECU do numeru licencji”. Kiedy próbowałem napisać mapę do ECU, ciągle pojawiały mi się błędy, a potem zacząłem otrzymywać błąd „nie znaleziono zarejestrowanego ECU, czy chciałbyś kupić nową licencję”. Próbowałem odinstalować program FTECU i ponownie go zainstalować i nadal otrzymuję ten sam błąd. Próbowałem nawet na innym komputerze i nadal mam ten sam problem. Każda pomoc zostanie doceniona. Jose M.
Cześć, Twoja licencja miała status „próba” i musiała zostać zresetowana. Teraz powinieneś być dobry w użyciu. Dzięki, Jason A.
Czy możliwe jest również zresetowanie kopalni. Próbuję przeflashować plik, który już miałem na ecu, ale mówi mi „nie znaleziono zarejestrowanego ecu”.
Czy mogę zresetować moją licencję ECU. Program prosi mnie o zakup nowej licencji ECU za każdym razem, gdy próbuję flashować ECU. Konto jest dla sytech.soporte@gmail.com @jason@ftecu.com
Czy mogę zresetować moją licencję ECU. Program prosi mnie o zakup nowej licencji ECU za każdym razem, gdy próbuję flashować ECU.