Forum wsparcia

Błąd nieautoryzowany ECU ... skontaktuj się z pomocą techniczną

mail_paulkp@yahoo.commail_paulkp@yahoo.com Posty: 40Verified User

Witam, wykonując flashowanie z boku roweru na tym rowerze, nie udało się go zweryfikować i od tego czasu oprogramowanie nie rozpoznaje licencji na tym ecu, proszę, czy możesz zostawić tę licencję CE2C1C7C

Dołączony zrzut ekranu dla licencji

Komentarze

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, zresetowałem to dla Ciebie. Dzięki, Jason A.

• mail_paulkp@yahoo.commail_paulkp@yahoo.com Posty: 40Verified User

Cześć Dziękuję Jason, udało mi się ponownie napisać ecu i przetestuję rower rano

Dzięki Jasonowi, który był w stanie ponownie sflashować ten kalkulator z jego oryginalną licencją ... ale wciąż zmaga się z szybką zmianą biegów na tym rowerze, zaktualizował rekord dotyczący zmiany biegów ze szczegółami

Cześć, próbując naprawić problem z QS na tym rowerze, próbowałem wymusić pełny przepis za pomocą bocznej uprzęży roweru, ale niestety ponownie zablokowałem tę licencję :-( Proszę ustawić ją ponownie dla mnie CE2C1C7C Dzięki

Cześć, próbując naprawić problem z QS na tym rowerze, próbowałem wymusić pełny przepis za pomocą bocznej uprzęży roweru, ale niestety ponownie zablokowałem tę licencję :-( Proszę ustawić ją ponownie dla mnie CE2C1C7C Dzięki

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Paul, ta licencja została zresetowana kilka tygodni temu tutaj i nadal jest wyświetlana jako nieużywana. Dzięki, Jason A.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.