Błąd nieautoryzowany ECU ... skontaktuj się z pomocą techniczną
w ZX 10
Dzisiaj próbowałem flashować ecu, które błysnąłem we wrześniu, żeby trochę skrócić tankowanie i dodać auto blip. Zmodyfikowałem tankowanie i sflashowałem ... OK. Następnie przetestowałem auto-blip, nie działało, zdjąłem ecu i ponownie sprawdziłem czy auto-blip jest włączone .. i próbowałem ponownie napisać ecu .. Używam wiązki ławki 4 pin typ 5, kiedy próbuję napisać plik Otrzymałem i wystąpił błąd Nieautoryzowana licencja ecu i chciałbym zastosować nową licencję. Dołączyłem zrzuty ekranu i plik
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, czy nadal masz problemy z tym problemem? Dzięki, Jason A.
Cześć, nadal występują te same błędy
Mike z Velox pracował w środę z kimś z FT, aby spróbować zresetować licencje dla tego ecu. Około 2 w nocy (GMT +2) wysłał mi wiadomość „Muszę ponownie uruchomić pakiet tuningowy, aby ponownie wypróbować tę licencję”. Zrobiłem to, ale brak szczęścia. informacje o licencji poniżej; Numer licencji ECU: 8FD7A20E plus 9201FD8C 2016 ZX10 Auto-Blipper Kit
Wybrano tak przy nadpisywaniu licencji i udało się ponownie pomyślnie ponownie zastosować resetowaną licencję. wkrótce przetestuje ecu na rowerze
Wszystko działa świetnie, właściciel roweru jest bardzo zadowolony. Dziękuję wszystkim, którzy pomagali.