היי, נעים להכיר, אני הולך להבהב את האופניים שלי למעצמת הסוסים של האיחוד האירופי, הייתי רוצה לדעת מהו המודל של האופניים? כי אני לא יודע איזה קובץ למספר ECU עלי לבחור. מספר ה- ECU שלי הוא 32920-17KA3. מהו דגם האופניים שלך, דגם סטנדרטי או ברמה גבוהה עם מתלי BFF / BFRC? תודה על תשובתך.
היי, ג'ייסון תודה על תשובתך, רק קיבלתי את הערכה והבהבתי את קובץ המניות 17k93 ל- 17KA3 שלי בהצלחה. היה לי קריאה לפני ההבהב, אני אשלח לך את תיק המניות 17KA3 בהמשך. האם זה בסדר לשלוח אל: jason@ftecu.com תודה ~
שלום ג'ייסון. שלחתי את מפת המניות לדואר האלקטרוני שלך כמספר חלק ECU. 32920-17KA2: גרסת GSX-R1000 R 2017 (טייוואן Maeket) 32920-17KA3: גרסת GSX-R1000 R 2019 (טייוואן Maeket) אנא בדוק. שלחתי באמצעות Gmail, מקווה שתיבת הדואר שלך לא תסנן לתיקיית הזבל.
הערות
מה מספר ה- ECU שלך, ממדבקת ה- ECU?
אני אבדוק זאת בסוף השבוע.
היי, סליחה 4 העיכוב 32920-17K93 זה המספר באקו. אוקי אני רואה שזה אותו דבר כמו האיחוד האירופי 17-19 regards בברכה, אנדרה
היי, נעים להכיר, אני הולך להבהב את האופניים שלי למעצמת הסוסים של האיחוד האירופי, הייתי רוצה לדעת מהו המודל של האופניים? כי אני לא יודע איזה קובץ למספר ECU עלי לבחור. מספר ה- ECU שלי הוא 32920-17KA3. מהו דגם האופניים שלך, דגם סטנדרטי או ברמה גבוהה עם מתלי BFF / BFRC? תודה על תשובתך.
שלום, אין לנו את מספר החלק הזה של ה- ECU, כך שתצטרך לבצע קריאה ראשונית של ה- ECU ולשלוח לנו את הקובץ לפני שתבהב את ה- ECU שלך. תודה, ג'ייסון א.
היי, ג'ייסון תודה על תשובתך, רק קיבלתי את הערכה והבהבתי את קובץ המניות 17k93 ל- 17KA3 שלי בהצלחה. היה לי קריאה לפני ההבהב, אני אשלח לך את תיק המניות 17KA3 בהמשך. האם זה בסדר לשלוח אל: jason@ftecu.com תודה ~
היי, כן אנא שלח לאימייל הזה. תודה, ג'ייסון א.
שלום ג'ייסון. שלחתי את מפת המניות לדואר האלקטרוני שלך כמספר חלק ECU. 32920-17KA2: גרסת GSX-R1000 R 2017 (טייוואן Maeket) 32920-17KA3: גרסת GSX-R1000 R 2019 (טייוואן Maeket) אנא בדוק. שלחתי באמצעות Gmail, מקווה שתיבת הדואר שלך לא תסנן לתיקיית הזבל.
היי, כן קיבלתי את זה עכשיו. אבדוק את זה בהמשך היום כאן. תודה, ג'ייסון א.
היי ג'ייסון, חושב שאתה היית עסוק, רק תזכיר לך שאני מחכה שתעלה (TW) קבצי מפת מלאי ~ תודה ~ טוב,
היי, כן תודה שהזכרת לי. כעת העליתי לי את מספר החלק של הקובץ ששלחת אליו באימייל. תודה, ג'ייסון א.
שלום ג'ייסון: תודה שהעלתם את ה- 17kA2 לרשימה, אנא עזרו גם להעלות את ה- 17kA3. שלחתי אותך בעבר. תודה על עזרתך.
היי, הכל נוסף עכשיו לחיים! תודה, ג'ייסון א.