Hej, miło cię poznać. Zamierzam sflashować mój rower do standardowej mocy w UE. Chciałbym wiedzieć, jaki jest twój model roweru? Ponieważ nie wiem, jaki plik z numerem ECU powinienem wybrać. Mój numer ECU to 32920-17KA3. Jaki jest model Twojego roweru, model standardowy czy wysoki poziom z zawieszeniami BFF / BFRC? Dzięki za odpowiedź.
Cześć, Jason Dzięki za odpowiedź, właśnie otrzymałem zestaw i z powodzeniem przesłałem plik zapasowy 17k93 do mojego 17KA3. Odczytałem przed flashowaniem, plik zapasowy 17KA3 prześlę później. Czy mogę wysłać na adres: jason@ftecu.com Dziękuję ~
Cześć Jason Wysłałem mapę magazynową na twój e-mail, jak poniżej numer części ECU. 32920-17KA2: 2017 Wersja GSX-R1000 R (Tajwan Maeket) 32920-17KA3: 2019 Wersja GSX-R1000 R (Tajwan Maeket) Sprawdź. Wysłałem przez Gmaila, mam nadzieję, że Twoja skrzynka pocztowa nie przefiltruje do folderu śmieci.
Komentarze
Jaki jest twój numer ECU, z naklejki ECU?
Sprawdzę to w weekend.
Hej, przepraszam 4 opóźnienie 32920-17K93 To jest numer w ecu. Ok, widzę, że jest tak samo jak w UE 17-19 😅 Pozdrawiam, André
Hej, miło cię poznać. Zamierzam sflashować mój rower do standardowej mocy w UE. Chciałbym wiedzieć, jaki jest twój model roweru? Ponieważ nie wiem, jaki plik z numerem ECU powinienem wybrać. Mój numer ECU to 32920-17KA3. Jaki jest model Twojego roweru, model standardowy czy wysoki poziom z zawieszeniami BFF / BFRC? Dzięki za odpowiedź.
Cześć, Nie mamy tego numeru części ECU, więc będziesz musiał wykonać wstępny odczyt ECU i przesłać nam plik przed flashowaniem ECU. Dzięki, Jason A.
Cześć, Jason Dzięki za odpowiedź, właśnie otrzymałem zestaw i z powodzeniem przesłałem plik zapasowy 17k93 do mojego 17KA3. Odczytałem przed flashowaniem, plik zapasowy 17KA3 prześlę później. Czy mogę wysłać na adres: jason@ftecu.com Dziękuję ~
Cześć, tak, proszę wysłać na ten e-mail. Dzięki, Jason A.
Cześć Jason Wysłałem mapę magazynową na twój e-mail, jak poniżej numer części ECU. 32920-17KA2: 2017 Wersja GSX-R1000 R (Tajwan Maeket) 32920-17KA3: 2019 Wersja GSX-R1000 R (Tajwan Maeket) Sprawdź. Wysłałem przez Gmaila, mam nadzieję, że Twoja skrzynka pocztowa nie przefiltruje do folderu śmieci.
Cześć, otrzymałem to teraz. Przyjrzę się temu później tego dnia tutaj. Dzięki, Jason A.
Cześć Jason, myślę, że byłeś zajęty, tylko przypomnij, że czekam na przesłanie plików map giełdowych (TW) ~ Dziękuję ~ Pozdrawiam,
Cześć, tak, dzięki za przypomnienie. Teraz przesłałem numer części pliku, który przesłałeś mi e-mailem. Dzięki, Jason A.
Cześć Jason: Dziękuję za przesłanie 17kA2 na listę. Proszę o pomoc w przesłaniu również 17kA3. Wysłałem cię wcześniej. Dziękuję za twoją pomoc.
Cześć, wszystko zostało dodane teraz okrzyki! Dzięki, Jason A.