Nieprawidłowy identyfikator ECU
nstephanian@hotmail.com
w H2
Cześć, mam problem z flashowaniem mojego ECU Kawasaki H2. Drugiego dnia sflashowałem go 2 razy, ale teraz otrzymuję nieprawidłowy komunikat ecu. Prosi mnie o nadpisanie, ale boję się tego, ponieważ obawiam się, że zepsuje ECU. W mojej historii licencji jest napisane: Błąd Błąd: Nieprawidłowy identyfikator ECU Czy możesz mi pomóc? Dzięki.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, jaki jest twój numer części ECU? Jakiego pliku używasz? Dzięki, Jason A.
Cześć, numer części ECU to 21175-0987. Używam pliku nieograniczonego UE. Nie wiem, dlaczego o to pytasz. Skontaktował się ze mną przez e-mail facet o nazwisku Kent: Cześć, podczas flashowania wystąpił problem z połączeniem, który spowodował, że licencja Flash przeszła w stan próby. Zresetuję go do pierwotnej licencji i powinieneś być gotowy. Zaczniesz od nowa, więc miejmy nadzieję, że masz plik, który próbowałeś flashować, zapisany gdzieś na swoim komputerze (jeśli robiłeś jakieś specjalne dostrojenie). Upewnij się, że połączenie internetowe jest stabilne i nie ma przerw. Dzięki, Kent FTECU
Spróbuję ponownie flashować jutro, ale teraz mam problemy z programem Flashtune. W mapach throttle-by-wire, kiedy próbuję skopiować mapę GEAR N do mapy GEAR 1, program zawiesza się. Próbowałem 10 razy, ale bez sukcesu. Naprawdę muszę poradzić sobie z mapą do wszystkich map biegów. Dlaczego program zawiesza się?
Cześć, zawsze możesz po prostu otworzyć mapę Gear N i zaznaczyć i skopiować wartości, a następnie otworzyć mapę Gear 1 i zaznaczyć wartości, a następnie wkleić. Możesz także utworzyć mapę w programie Excel, a następnie wkleić wartości bezpośrednio do mapy Gear 1. Dzięki, Jason A.
Dzięki za wskazówkę!!!