פורום תמיכה

מזהה ECU לא חוקי

nstephanian@hotmail.comnstephanian@hotmail.com הודעות: 16Verified User

היי, אני מתקשה להבהב את ה- ECU של קוואסאקי H2 שלי. הבזקתי את זה פעמיים בהצלחה לפני כמה ימים, אבל עכשיו אני מקבל את ההודעה הלא חוקית של ה- ECU. זה אמנם מבקש ממני להחליף אבל אני מפחד לעשות זאת כי אני חושש שאלבנה את ה- ECU. בהיסטוריית הרישיונות שלי כתוב: שגיאה נכשלת: מזהה ECU לא חוקי האם אתה יכול בבקשה לעזור לי? תודה.

הערות

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User

הי, מה מספר החלק שלך ב- ECU? באיזה קובץ משתמשים? תודה, ג'ייסון א.

• nstephanian@hotmail.comnstephanian@hotmail.com הודעות: 16Verified User

היי, מספר החלק של ה- ECU הוא 21175-0987 אני משתמש בקובץ ללא הגבלה של האיחוד האירופי. לא יודע למה אתה שואל את זה. כבר פנו אלי בדואר אלקטרוני על ידי בחור בשם קנט: היי, הייתה לך בעיית חיבור במהלך ההבזק שגרמה לרישיון ההבזק להיכנס לסטטוס ניסיון. אני אאפס את זה לרישיון בתולה ואתה אמור להיות טוב ללכת. תתחיל מחדש, אז אני מקווה שיש לך את הקובץ שניסית להבהב לשמור במקום כלשהו במחשב שלך (אם עשית כוונון מיוחד). אנא ודא כי חיבור האינטרנט שלך יציב ללא נשירה. תודה, קנט FTECU

אנסה להבהב שוב מחר אבל עכשיו יש לי בעיות בתוכנית ה- flashtune. במפות המצערת-חוט כאשר אני מנסה להעתיק את מפת GEAR N למפת GEAR 1 התוכנית קופאת. ניסיתי 10 פעמים אך לא הצלחתי. אני באמת צריך להתמודד עם המפה לכל מפות הציוד. מדוע התוכנית קופאת ??

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User

היי, אתה תמיד יכול פשוט לפתוח את מפת Gear N ולהדגיש ולהעתיק את הערכים ואז לפתוח את מפת Gear 1 ולהדגיש את הערכים ואז להדביק. אתה יכול גם ליצור מפה ב- Excel ואז להדביק את הערכים ישירות למפת Gear 1 שלך. תודה, ג'ייסון א.

תודה על הטיפ!!!

היכנס או הירשם כדי להגיב.