Unrestricted ECU Image w pliku „17-18 MT-09-BS2-8591A-00 (EU) Unrestricted.ftm” w trybie A
lai132998@gmail.com
Cześć, mam MT-09 i już sflashowałem interfejs na nieograniczonym obrazie ECU. Moje pytanie brzmi: kiedy flashuję plik "17-18 MT-09-BS2-8591A-00 (EU) Unrestricted.ftm" w trybie A, prędkość obrotowa nie może zwolnić i będzie trwać przy 2000rpm (ps Ale tam nie stanowi problemu podczas korzystania z trybu B lub trybu Stand-mode!). Jak mogę rozwiązać problem z plikiem „17-18 MT-09-BS2-8591A-00 (EU) Unrestricted.ftm” w trybie A-, powodując spowolnienie prędkości obrotowej i płynną pracę na MT-09? Czy możesz mi powiedzieć, jak to zrobić lub jakieś rozwiązanie? Dzięki.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, nie rozumiem, co masz na myśli, mówiąc, że prędkość obrotowa nie może spowolnić? Jak mówisz, że motocykl nie ma wystarczającego hamowania silnikiem? Dzięki, Jason A.
TAK, motocykl nie ma wystarczającego hamowania silnikiem w trybie A, bieg 123456 przy zamkniętej przepustnicy, prędkość obrotowa nie może zwolnić i będzie trwać przy 2000 obr / min
Czy możesz mi powiedzieć, jak rozwiązać ten problem?
Cześć, skopiuj Throttle By Wire z mapy giełdowej i wklej ją na swojej mapie nieograniczonej. Wgraj to do ECU, a następnie jedź na rowerze i powiedz mi, czy to rozwiązuje któryś z twoich problemów. Dzięki, Jason A.