Forum wsparcia

Nowa funkcja dla Yamaha R1 2007-2014

Czy możemy dodać poniższe funkcje dla Yamahy w latach 2007-2014 R1: auto blipper aktywna melodia dwóch map paliwowych pit limiter mogących pisać do ECU bez połączenia z Internetem byłaby złotem.

Komentarze

• kawakango@hotmail.comkawakango@hotmail.com Posty: 5Verified User

Czy możesz zaoferować pakiet wyścigowy dla tych starszych modeli po obniżonej cenie? Czy nie zapewniłoby to więcej funkcji, takich jak zestaw ecu lub lepszy.

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, W tej chwili nie planujemy dodawać kolejnych funkcji do tego roweru. Nie oznacza to jednak, że nigdy nie przyjrzymy się temu w przyszłości. Twoje prośby są odnotowane i zostaną omówione z zespołem. Dzięki, Jason A.

Dzięki za odpowiedź, Jason, spodziewałem się, że te modele to starsza połowa oferty FT. Powiedziawszy, że byłoby wspaniale widzieć, że seria lamp błyskowych FT ma kompletny i dopasowany zestaw funkcji przez wszystkie lata, niezależnie od tego, czy są dostępne: nieograniczone, flashowe, EU, CAN, Gen itp. Można tylko mieć nadzieję!

Czy była dyskusja na temat tego, czy opcja auto blip będzie dostępna dla tego modelu? lub jest alternatywną marką, która prawdopodobnie będzie jedyną opcją dla tej funkcji.

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, mogę powiedzieć, że na pewno nie będziemy robić autoblippera do tego roweru. Jeśli chcesz to zrobić, będziesz potrzebować innej alternatywnej marki. Dzięki, Jason A.

• edwardhinz89@gmail.comedwardhinz89@gmail.com Posty: 1Verified User

Czy masz zamiar wprowadzić Active Tune do poprzednich modeli R6? 🤞

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.