Nie znaleziono ECU
robertrynd@gmail.com
w XSR 700
Witaj, proszę przejrzeć logi mojej licencji. Wystąpił błąd podczas pisania ECU. Próbowałem napisać to jeszcze raz, ale teraz jest napisane, że licencja jest nieprawidłowa i nie mogę pisać do ECU.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Podczas ostatniego flashowania wystąpił problem, który spowodował przejście licencji w stan próby. Został zresetowany, powinieneś już iść.
Wow, wszystko co mogę powiedzieć to dziękuję. Nie spodziewałem się szybkiej reakcji i załatwiłem to w wakacyjny weekend. Życzymy bezpiecznej i szczęśliwej 4.!
Właśnie wykonałem niestandardową mapę wykonaną przez 2WDW i to samo się stało. Błąd w bloku C i nie będzie się łączył. Czy możesz spróbować go zresetować?
Czy reset zadziałał?
Błysnął raz z błędem. Próbowałem ponownie sflashować i wtedy nie mogło się w ogóle połączyć. Wypróbowałem metodę testowania na stronie głównej, testując połączenia za pomocą spinacza i udało się. Następnie spróbowałem przeflashować moją R6 (znaną dobrą konfigurację z dobrym ECU, którą wcześniej sflashowałem), z którą nigdy nie miałem problemu i pojawił się ten sam problem - nie mogłem się połączyć. Właśnie rozmawiałem z Kenem przez telefon i zamierzam wykonać test na rowerze na R6, aby się upewnić, że odeślemy kabel łącza danych USB z powrotem w celu weryfikacji. Wygląda na to, że może występować problem z kablem łącza danych między USB a 6-stykowym złączem. Próbowałem wyczyścić styki USB alkoholem do wycierania, wciąż brak połączenia.
Jak mogę odesłać tę wiązkę USB z powrotem w celu przetestowania / wymiany?
Przeprowadziłem „test pinów” na R6, który dla pewności nie miał problemów w przeszłości. Przeszło. To prowadzi mnie do przekonania, że winowajcą jest sama uprząż USB.
Wyślij kabel wraz z notatką zawierającą informacje o wysyłce i dane kontaktowe na adres: FTECU 1010 N. Batavia St. Suite J Orange, CA 92867
Zrobię, dziękuję. Użyłem również testu pinout. Prawy górny pin odczytał brak napięcia w teście wyprowadzenia 5V. Wszystkie pozostałe styki (oprócz uziemienia) sprawdzone dobrze dla 5 V odpowiednio podczas testu.
Przepraszamy, przez ostatnie kilka tygodni byliśmy zalewani i ograniczani. Wysłałem Ci emaila.
Nie martw się, dziękuję!