Decel Fuel Cut Backfire
Lamsonryan1221@gmail.com
w ZX 636
Witam wszystkich, sflashowałem moją Kawasaki Zx6r 2019 (wydech Decin Austin) z nieograniczonym plikiem. Włączyłem obniżanie zużycia paliwa podczas zwalniania, ponieważ świetnie jest nie mieć tak dużego szarpnięcia przy zwalnianiu i przyspieszaniu. Jedyny problem, jaki mam, to to, że odbija się od siebie z wieloma głośnymi trzaskami przy około 5 000 obr / min na dowolnym biegu. Wiem, że z włączoną funkcją zwalniania paliwa zezwala na więcej paliwa i nie odcina go całkowicie przy spowolnieniu, jak w przypadku zapasu. Zakładając, że musi działać w trybie lean / rich. Jakieś zalecenia, które powinienem zrobić przy imporcie paliwa z komputera lub w ogólnej sytuacji? Ryan
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, zainstaluj płyty blokujące i wyłącz zawór przełączający powietrze. Dzięki, Jason A.
Mam rocznicę 2016 R1 i raz przeszedłem. Zainstalowałem kasetę M4 cat i smog blokuje płytki. Masz jakiś pomysł, jak sprawić, by trzaskanie / wybuchy odeszły?
Możesz spróbować ustawić opcję Disable Injector Decel Cut na FALSE i sprawdzić, czy poprawi się. Możesz napotkać zwiększone hamowanie silnikiem i bardziej gwałtowną reakcję przepustnicy. Upewnij się, że uszczelki wydechowe są w dobrym stanie, ponieważ wyciek w tym obszarze pomoże zapalić niespalone paliwo.