Mapy do MT07
justincrazy98@gmail.com
Mam zupełnie nowy 2019 MT07 z 3 milami na nim. Właśnie nałożyłem na nią pełny wylot M4 bez dB Killera. Czy ktoś wie lub ma jakieś mapy, których mógłbym użyć, aby go przeflashować, aby przywrócić go do bogatszego, a nie znacznie uboższego.
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
po otrzymaniu oprogramowania FTECU użyj pliku spalin z grobów i powinien on działać dobrze dla M4. mój kumpel ma wydech M4 z filtrem powietrza DNA etapu 2, prowadzi konfigurację grobów i ma tyle mocy! bez problemu może podjechać kołami napędzanymi na 3. biegu. Poza tym nie jestem zbyt pewien
Musisz upewnić się, że numer części ECU jest taki sam jak numer części pliku, w przeciwnym razie wystąpią problemy.
Sprawdziłem mapę Gravesa i widzę, że ograniczenia na tej mapie zostały zwiększone do 11700 -11800 obr / min na miękkim. 11850 - 12000 rpm na twardym. Czy to jest bezpieczne? Nieograniczona mapa to nie więcej niż 10450 obr / min.
Czy jest jakaś szansa na zmapowanie tego Gravesa na inny numer części ECU?
2015 MT-07 with SC Projects imitation and full DNA filter system.
https://www.instagram.com/deanos_rides
Cześć, to według wyłącznego uznania Graves Motorsports, nie mamy żadnego udziału ani własności w żadnym z tworzonych przez nią plików. Jeśli kupiłeś ich wydech, jestem pewien, że zrobiliby ci plik, gdybyś się z nimi skontaktował. Ale ponieważ tak nie jest, nie pomogą. Dzięki, Jason A.
to jaka jest odpowiedź
Odpowiedź na?
Kup wydech grobowy tak jak ja, a wyślą ci poprawny plik dla twojego roweru i wydechu. 😉