Unieważnienie licencji
rsk@katakurarsk.com
Kilka razy sflashowałem jeden ECU. A kiedy próbowałem dalej spłukiwać, licencja stała się nieważna i potrzebowałem nowej licencji. Numer licencji to 57C64571 Chcę, żebyś to cofnął.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Licencja była w stanie próby z powodu przerwania połączenia internetowego lub problemu z połączeniem podczas procesu flashowania. Upewnij się, że twoje połączenie internetowe jest dobre i że połączenia sprzętowe są stałe podczas procesu flashowania. Twoja licencja została zresetowana.
sd18 sd24 I want to erase mt09
Cześć, Jaki numer części to twój ECU i jakiego pliku użyłeś? Dzięki, Jason A.
2DR-8591A-20 → 2DR-8591A-00
Cześć, Wygląda na to, że nie mamy pliku z numerem części 2DR-8591A-20. Flashowanie go plikiem -00 jest prawdopodobnie przyczyną twoich kodów błędów. Co się stanie, jeśli sflashujesz plik 2DR-60? Dzięki, Jason A.
Bieg jałowy zdenerwowany 2DR-8591A-60 Dzięki,
Lampka ostrzegawcza silnika Utrzymuje oświetlenie
załączony obraz
Cześć, Czy masz tam inne ECU z tym samym numerem części, co zapas kostny? Dzięki, Jason A.
Cześć, magazyn 2DR-8591A-20 Nie, nie można go kupić w Yamaha Dzięki,
Cześć, dopóki nie otrzymamy ECU zapasów kostnych z twoim numerem części, twój rower utknął tak jak jest. Dlatego zalecamy zawsze flashowanie motocykla plikiem z numerem części pasującym do numeru części ECU. Dzięki, Jason A.
Cześć, Jeśli wyślemy ci inny ECU z tym samym numerem części, czy będziesz w stanie pomóc? Jeśli tak, chcielibyśmy wysłać do Ciebie ECU (nowy, ten sam numer części). Daj mi znać, jak długo to potrwa. (Zakładam, że zajmie to trochę więcej niż zwykle z powodu koronawirusa ...) Pozdrawiam,
Cześć, Tak, jeśli wyślesz mi ECU o tym samym numerze części, ale zapas kości (zero prób flashowania), mogę go dla ciebie zdefiniować. Przekaż go nam jak najszybciej. Dzięki, Jason A.
Cześć, Wyślemy Ci ECU tak szybko, jak to możliwe. Jak powinniśmy Ci to wysłać? Czy potrzebujesz dokumentów oprócz faktury / listy przewozowej? Chciałbym również poznać incoterms. Nadal robię, co mam wiedzieć, ile to zajmie. Po prostu oszacuj czas. Z pozdrowieniami, Hannah
Cześć, chyba że potrzebujesz specjalnych papierków (faktury, listy przewozowej itp.), Czy możemy po prostu wysłać ECU zwykłą międzynarodową pocztą? Daj mi znać, jeśli to możliwe. Z pozdrowieniami, Hannah
Wydaje mi się, że mam ten sam problem z próbą niepowodzenia dostępu do Internetu. Czy mogę zresetować moją licencję?
Cześć, Tak, wyślij ECU, jak tylko chcesz. Justin Twoja licencja była w stanie nieużywalnym i została zresetowana. Dzięki, Jason A.
Dzięki Jason, czy jest jakiś powód, dla którego miałby się nie udać? czy to coś, co mogę robić źle / inaczej? A może to tylko fakt, że mój komputer został odłączony od Internetu?
Cześć Jason, Wysłaliśmy ci ECU, więc powinien być w najbliższym czasie. Numer śledzenia FedEx to 7704 6992 5707. Z pozdrowieniami, Hannah
Cześć Jason, Czy potrafiłeś zdefiniować ECU? Z pozdrowieniami, Hannah
Witaj próbuję sflashować gsxr Uzyskiwanie nieprawidłowego statusu licencji Zresetuj Ty
Cześć Jason, znalazłem plik 2DR-8591A-20, ale wygląda na to, że ten sam problem (SD18 SD24) znowu się zdarza. Czy wiesz, co jest nie tak z ECU? Pozdrawiam, Hannah
Cześć Jason, Mamy klienta, który codziennie pyta o kalkulator. Czy jest coś, co możesz nam powiedzieć? Przepraszam za kłopoty, ale naprawdę musimy wkrótce udzielić odpowiedzi ... Bardzo bym wdzięczny pomoc. Dziękuję, Hannah
jaka jest naprawa tego błędu mają ten sam problem