Dynojet melodie
protaper138@aol.com
Mam boczny tuner rowerowy dla mojego yxz1000r se 2019 i widzę tylko nieograniczoną melodię i nic dla pełnych melodii wydechowych Niedługo uruchomię tu pełną wydech hmf i zauważyłem, że dynojet ma melodię, którą mogę pobrać, więc mam pytanie, czy ten plik móc przenieść na melodię flash?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Powinieneś mieć możliwość przesłania mapy tankowania Power Commander do pliku ECU. Następnie po prostu przeładuj ECU tym plikiem. Dzięki, Jason A.
Jason, próbowałem użyć PCV z Auto Tune, mapa paliwa jest teraz zbudowana. Zapisałem mapę paliwa do komputera i spróbowałem przesłać mapę paliwa do FTeCU, a kiedy podłączam ECU z powrotem do samochodu, wygląda na to, że mapa paliwa nie została zmieniona, ponieważ automatyczne dostrajanie natychmiast próbuje wciągnąć paliwo 10-12%.
Cześć, Wyślij mi e-mailem swój konkretny plik FTECU i konkretny plik PC, a powiem ci, czy poprawnie wprowadza zmiany. Po przesłaniu mapy paliwa na PC do pliku FTECU udało Ci się ponownie zaktualizować ECU, prawda? Dzięki, Jason A.
Cześć Jim, rozwiązałeś to?