Problem z lampą błyskową na CP3
contact@fb-racing.fr
Witaj, dziś pierwsze połączenie z moim kalkulatorem BS2-8591A-00 (UE). Po wielu próbach i po kilku problemach z walidacją flashowania, flash był ostatecznie poprawny z zapasową mapą BS2-8591A-10 (US) i działa dobrze, a przeniesienie cewki zapłonowej na twardość. Następnym krokiem było ponowne flashowanie z aktywną funkcją dostrajania, mam dobre różne komunikaty o błędach: licencja nie jest ważna, Ecu nie jest zarejestrowana lub zawiesza się pod koniec flashowania. Bez problemu sprawdziłem dodatkowe okablowanie FT ... Dziękuję za pomoc i przepraszam za mój zły angielski. Loïc
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, twoja licencja była w stanie „próby” z powodu problemu podczas procesu flashowania. Albo masz słabe połączenie z Internetem (lub zostało przerwane podczas procesu), albo sprzęt nie nawiązywał pełnego połączenia. Zresetowaliśmy Twoją licencję, abyś mógł ponownie flashować.
Cześć, dziękuję za odpowiedź. Możliwe, że moje połączenie internetowe nie było wystarczająco dobre. Za kilka dni wykonam kolejną próbę flashowania i przekażę ci opinię na temat wyniku. Pozdrowienia. Loïc
Dziękuję za zresetowanie licencji, problem z połączeniem internetowym był zły. Flash jest teraz w porządku. Pozdrawiam, Loïc.