1WS-8591A-70
ast11854@bigpond.net.au
- Cześć Skopiowałem i wkleiłem następujące z moich pytań z witryny FTecu.inc na Facebooku Alan Stapleton Czy masz dostęp do 1WS-8591A-70 (AU) bez ograniczeń? na zdrowie
- FTecu Inc Niestety ten plik nie jest dostępny. Musisz wysłać nam swój ECU, abyśmy mogli go utworzyć.
- Alan Stapleton Cześć, jakieś 18 miesięcy temu, kiedy kupiłem zestaw FTecu, dostałem się na manowce i poszedłem z 1WS-8591A-30EU bez ograniczeń (również ECU nie było w stanie czytać mojego magazynu) zestaw, być może poprawiający różnice, rower wydaje się teraz działać najlepiej, jaki został zamontowany, teraz przeczytałem ECU w zeszłym tygodniu i zapisałem na moim koncie, czy jesteś w stanie odczytać zapisany odczyt ECU? wkrótce poprowadzi rower na hamowni, aby zobaczyć, gdzie jest rower. czy potrzebujesz uprawnień do odczytu zapisanego odczytu?
- kibicuje Alan
- PS użytkownikom MT07 mającym problemy z ustawieniem tempa pracy wentylatora, udało mi się ustawić ustawienie 85c-90c zgodnie z sugestią wsparcia FTecu.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć Alan, przepraszam, nie rozumiem w pełni twojego pytania tutaj. Masz ECU-70, który sflashowałeś z plikiem -30, a teraz chcesz, abyśmy utworzyli plik -70 z twojego pliku odczytu -30? Dzięki, Jason A.
Cześć Jason. Nie myślałem o tym, czy to możliwe? Początkowo myślałem, że jeśli jesteś w stanie odczytać i sprawdzić, czy wszystkie parametry są w porządku, tj. mieszanka paliwowa, zapłon itp., abym mógł mieć spokój. dzięki Alan
Allan, cóż, jeśli twój ECU ma numer części -70, ale sflashowałeś go plikiem -30, oryginalny obraz -70 zostanie utracony. Więc nie byłbym w stanie zrobić pliku dla określonego numeru części. Będziesz musiał użyć pliku, którego aktualnie używasz. Co się obecnie dzieje z plikiem w twoim rowerze? Dzięki, Jason A.
Cześć Jason Żadnych problemów, rower idzie dobrze, wiem teraz, że po flashowaniu z -30eu bez ograniczeń oryginalny plik zostałby utracony, niestety brakowało mi lub nie zostałem poinformowany, że konieczne jest, aby najpierw przeczytać podstawowe ECU . i tak nie byłbym w stanie tego zrobić, ponieważ mojego kalkulatora nie ma na liście, gdybym wiedział i powiedziano mi, spojrzałbym na alternatywne tuningowanie kalkulatora. Moje pytanie brzmiało: czy możesz przeczytać mój zapisany plik, aby sprawdzić, czy wszystkie parametry są tak jak powinno być? to znaczy. mieszanka paliwowa, zapłon itp., abym mógł mieć spokój. na zdrowie Alan
Alan, prześlij mi swój aktualny plik, a ja go obejrzę. Dzięki, Jason A.
wysłano e-maila, na zdrowie Alan