Zwykle obwód otwarty a obwód zamknięty
Witaj, nie ma informacji na temat różnicy między tymi dwoma ustawieniami? Próbuję włączyć szybką dźwignię zmiany biegów w moim Yamaha R6 2016 bez powodzenia. Potrzebuję pomocy w konfiguracji oprogramowania i okablowaniu. Próbowałem użyć nowej dźwigni zmiany biegów Rapidbike, której używają do swojej dźwigni zmiany biegów. Ma tylko dwa przewody. Podłączyłem do przewodów FTECU, ale to nie działało. Nawet gdy podłączyłem przewody w odwrotny sposób. potem spróbowałem użyć starej dźwigni zmiany biegów Rapidbike (tensometr). Wierzę, która pochodzi z 4 przewodami, ale nie wiedziałam, które przewody podłączyć. Myślę, że potrzebuje mocy, aby włączyć mały przełącznik, który kontroluje napięcie wstępne i konfigurację push / pull. doceniam Twoją pomoc. Dzięki
Komentarze
Cześć, Czujnik tensometryczny nie będzie działał z naszym oprogramowaniem w ECU. Potwierdzono, że nasz czujnik zmiany biegów, czujnik zmiany biegów dynojet i czujnik zmiany biegów translogic współpracują z naszym programowaniem. Dzięki, Jason A.