ימאהה R6 2017 עם רתמת YEC
marc.wagner89@gmail.com
in R6
שלום. ברצוני להשתמש ב- EC6-8591A-00 (EU) ECU בשילוב עם נול המירוצים של YEC וקיבלתי כמה שאלות. שאלה ראשונה: האם הצליעה האוטומטית תעבוד ותדרוש חיווט זהה לרתמת oem? שאלה שנייה: האם עלי להשתמש ב"תצורת הרתמה של ארה"ב "או באיחוד האירופי? שאלה שלישית: האם ניתן להשתמש ולחבר את פונקציית הכוונון האוטומטי עם נול YEC? תודה מראש על עזרתך.
הערות
הי, מעולם לא בדקנו זאת לפני כן, ולכן מתן פירוט על רתמה שאיננו מייצרים אינו אפשרי לחלוטין. ראשית, אם אתה מתכוון לנסות את עבודת הרתמה הזו, עליך לנסות להבהב את ה- ECU שלך עם קובץ אמריקאי עם התצורה האמריקנית לרתום מוגדרת כ- TRUE. אם זה לא עובד אתה צריך לרכוש את קובץ ה- Race Team שלנו או להשיג ECU ECU עבור הרתמה שתפעל כראוי עם האופניים שלך. תודה, ג'ייסון א.
תודה ג'ייסון. כבר קיבלנו את ה- ECU ל- ECU אך רצינו להשתמש ב- ECU הבזק מסוג oem שה- YEC אינה תומכת בליפרר כרגע. האם אתה שוקל ליצור נתוני בסיס עבור ה- ECU ל- YEC כדי להוסיף את תכנות הרוכסן שלך? כל טוב.
הי, אין לנו כרגע תוכניות להכין קובץ להבהבה של ה- ECU ל- YEC. תודה, ג'ייסון א.
ג'ייסון היקר. כתבתי את ה- BN6-8591A-10 (קובץ ארה"ב) על ECU BN6-8591A-00 שלנו והגדרתי את הרתמות של ארה"ב למצב נכון. לרוע המזל האופניים לא יתחילו. האם אתה יכול לתת עצות נוספות כיצד נוכל לגרום לזה לעבוד? אם חבילת צוות המירוץ שלך תעבוד בשילוב עם נול YEC, יהיה לך קל לדעת איזו תצורה אני צריך להתאים. תודה מראש על עזרתך.
הי, כמו שאמרתי קודם לכן, אינני יכול לומר לך כיצד ניתן להשיג את התיק בארה"ב במנכ"ל האיחוד האירופי העובד עם רתמה של חברת החשמל מכיוון שהוא לא נבחן כאן לפני כן. אני יודע בוודאות שקובץ ה- Race Team שלנו ל- R6 עובד עם רתמת YEC. הייתי מציע לקבל את זה או להפעיל את ה- ECU ל- ECU. תודה, ג'ייסון א.