Problem szybkiej zmiany biegów
kyle.morris34@gmail.com
Wiem, że wspomniałem o tym w poprzednim poście, który napisałem, ale w tym momencie próbowałem wszystkiego, co mogłem wymyślić, aby to naprawić bez powodzenia. Mój szybkozłącze do mojego FZ07 2017 działa poprawnie tylko na biegach 1-3, po czym muszę w zasadzie bezsprzęgłowej zmiany biegów. Wydaje mi się, że czujnik nadal działa, ponieważ bezsprzęgłowa zmiana biegów jest teraz o wiele łatwiejsza i płynniejsza, ale to w pewnym sensie nie wystarcza, by działać szybko. Próbowałem mieć normalną pozycję zmiany biegów z podłączonym czujnikiem PULL i typem oprogramowania ustawionym na normalnie otwarty (NO). Nie działał Więc zmieniłem go na GP shift, włączyłem wtyczkę na PUSH i oprogramowanie na normalnie zamknięte (NC). Ten sam problem, tylko biegi 1-3 zmieniają się prawidłowo bez zwalniania przepustnicy. Jakieś sugestie, jak to naprawić lub co dalej?
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, Czy masz uprząż szybkiej zmiany typu 6 lub 7? Czy możesz również dołączyć zdjęcie swojego ustawienia dźwigni zmiany biegów? Dzięki, Jason A.