Rodzaj styku dla uprzęży rowerowej GSX-R1000 2017
communistgoldfish@outlook.com
Niedawno kupiłem uprząż na motocykl dla GSX-R1000 2017. Niestety instalacja jest dość trudna i jeden z pinów się zepsuł. Czy można uzyskać dodatkowe szpilki? Jakiego rodzaju pin jest używany? Czy pasuje do styku OEM? Każda pomoc jest mile widziana. Chciałbym sflashować mój ECU bez konieczności kupowania kolejnej uprzęży.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Wyślij nam wiadomość e-mail na adres sales@ftecu.com, podając swój adres wysyłki, a my wyślemy ci kilka pinów. Każdy zestaw ma określone styki pasujące do złączy OEM, więc nie możesz po prostu zejść do lokalnego sklepu z elektroniką i złapać każdy, który pasuje do rozmiaru drutu. Należy pamiętać, że przewody są bardzo cienkie, a szpilki również bardzo małe. Będziesz musiał zachować szczególną ostrożność podczas zdejmowania przewodów i zaciskania szpilek (tj. Przy użyciu odpowiednich narzędzi).
Wielkie dzięki! W sobotę 21 września wysłałem pierwszy e-mail na temat numeru PIN, ale nigdy nie otrzymałem odpowiedzi. Wysłałem dzisiaj kolejny e-mail. Mamy nadzieję, że wiadomości e-mail nie będą spamem.