שגיאה: לא ניתן לאתחל את ECU GSXR1000 לשנת 2017
Fabienlambert@orange.fr
in GSXR 1000
היי, אין לי בעיה לקרוא את ה- ECU שלי, אבל כשאני מנסה לכתוב עליו, אחרי "בדיקת ECU" ההודעה יש לי את ההודעה: "שגיאה ראויה לאתחל את ה- ECU" זה חיבור כבל טבלה. לא הייתה לי בעיה בעבר, וההודעה ההיא מופיעה בכל מפה שאני מנסה להעלות.
הערות
אנא עבר את ההליך שאתה מבצע כדי לקבל הודעת שגיאה זו, מכיוון שהמערכת שלנו לא מראה שאתה מתקרב למעשה לתהליך הפלאש. יהיה עליכם להיות בתהליך כדי לקבל את ההודעה ההיא ואז הוא יופיע במערכת שלנו.
thx הרבה, נראה שזה עובד טוב עכשיו.
סליחה, זה עבד גרם, היה לי אובדן חיבור לאינטרנט (הטלפון שלי) וכשאני מנסה שוב, הוא עדיין אומר "לא מסוגל לאתחל את ה- ECU"
יש לי הודעה נעולה על ידי ECU?
אוקיי, אנו רואים את הרישיון שלך במצב "ניסה", כך שאיפשנו אותו. הטלפון שלך לא מספק חיבור מספיק טוב לפלאש, מכיוון שהאות נשמט במהלך ההבזק, הרישיון התרסק והוצב במצב "ניסה".
אני בוחר מפה לכתוב על ה- ECU, בודק את ה- ECU מחבר את הרתמה או המקש בחיבור econn לנתק את הרנס .... וכו 'חבר את הרתמה או מקש את ECU בודק ECU שגיאה ECU שגיאה ECU שגיאה
אנא עיין בהודעה לעיל, היא נערכה מיד לאחר ששלחתי אותה.
אני חייב ללכת על מסלול המירוצים לעת עתה (אז התחלתי ללכת לקופסה), הגעתי ל- ACU החדש שמעולם לא השתמשתי .... thcx לתשובה המהירה, אני אחזור אליך ברגע שאני מוכן. פביאן
אני מנסה שוב, עדיין שגיאה ECU נעולה ... אתה יכול לבטל את הנעילה בבקשה?
ה- ECU שלי נעול ויש לו הגדרה..אני באמת צריך לצבוט את זה, אנחנו באמצע קערת הזהב של 24 שעות ..... אם אתה יכול לעזור לי? פביאן
הרישיון במצב בתולי, הוא לא נעול.
סליחה, מדוע כתוב ש- ECU נעול? אני יכול לקרוא את זה, אבל אני לא יכול להצליח בזה. קיבלתי את ההודעה לאחר בדיקת ECU: "סטטוס: שגיאה: ECU נעול" אני לא מבין ... זה עבד אונקיה בסדר .... האם זה הרישיון הנכון? האם עלי לנסות אקולוגי אחר (יש לי 2 במלאי עכשיו ...)?
הי, אני פשוט קראתי את הפוסט שלך על מפה ישנה מהבהבת על ECU מקערת הזהב האחרונה שלי, אבל לא בטוח לגבי קובץ המקור. כפי שאני משנה את זה .... למרבה המזל קיבלתי שני מניות ECU חדשות. אתה יכול לעזור לזה בבקשה?
אנא פרסם צילום מסך של הודעת השגיאה. באיזו שלב במהלך ניסיון תהליך ההבזק שלך מופיעה הודעת השגיאה הזו? אין הודעות שגיאה אחרות?
זה קורה מיד לאחר בדיקת ה- ECU כשאני מנסה לכתוב עליו את המפה שלי (אני משתמשת מאז 2017):
s0LhygwMN68Vg96b7PoaKQG7777777777
היי, אני עדיין מנסה לכתוב על ecu שלי, אבל עדיין אותה בעיה, קיבלתי את ההודעה ECU LOCKED מה אוכל לעשות? האם אוכל לנסות עם ECU אחר? (יש לי 2 חדשים במלאי) !! אנא לחץ על זה מהר לפני מירוץ קערות הזהב !!!
האם אתה משתמש בערכת פלאש ספסל או בערכה בצד האופניים?
אני משתמש בערכת ספסל.
אוקיי, תודה, אני אבדוק את הדברים ואחזור אליך בהקדם האפשרי.
האם אתה יכול לנסות עם ECU אחר לבדוק אם יש בעיה? אם אתה יכול להבהב את ה- ECU האחר ללא בעיה, אתה יכול לשלוח לנו את ה- ECU שכנראה נעול כדי שנוכל להיכנס לשם ולתקן אותו.
אין לי את רישיון המחשבים האחר איתי, יש לי כאן שני אחרים אבל בלי רישיון, האם אפשר להעביר את הרישיון? הם 17k02 (דגמים חדשים)
יש לך שני רישיונות בתולים מוכנים לשימוש כבר בחשבונך.
למען האמת קיבלתי שני מספר רישיון אחר שמעולם לא השתמשתי בו .... מה הם הרישיונות האלה? 5A8B9241 ו- E179F5DF
כן, השניים האלה.
בסדר, האם אוכל להשתמש באחד מהם ב- ECU החדש שלי?
כתבתי על ה- ECU החדש שלי באמצעות רישיון חדש ללא שום בעיה
כן, אתה יכול להשתמש באחד מהם.
אני לא בטוח למה בדיוק אתה מתייחס? איזה קובץ זה בבקשה?
ואז אני מנסה שוב את ה- ECU הפגום האחר, קיבלתי אותה הודעה נעולה.
אני משתמש באחד הקבצים שלי, הבזק את ה- ECU החדש באמצעות רישיון חדש וזה עובד מצוין.