Nieprawidłowy błąd licencji
beat2087@gmail.com
w ZX 10
S / N 34FB5359 dla zx-10r, proszę szybko zresetować.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Twoja licencja jest w stanie, który nadal powinien być możliwy do odzyskania. Jaki masz problem? Dzięki, Jason A.
mój kalkulator nie działa. bez respektu, nie można połączyć się z serwerem, zresetuj go teraz
Mam masaż „Nie zarejestrowałem ECU. Czy chcesz kupić ...” Proszę rozwiązać to teraz. bardzo poważnie, silnik nie pracuje
Twoja licencja jest w stanie dziewiczym, nic nie można zresetować. Sprawdź dokładnie wszystkie połączenia. Przejdź do Pomoc> Interfejs testowy> Wejścia i publikuj zrzuty ekranu z testu z włączonym i wyłączonym zasilaniem. Ponadto prosimy o powstrzymanie się od tworzenia nowych wątków na ten sam temat.
Czy używasz uprzęży po stronie roweru lub ławki?
Używam uprzęży bocznej. czytanie prac ECU, ale pisanie spowodowało błąd. Przepraszam, że się powstrzymałem, ale dałem sobie z tym spokój. Spróbuję tego, co powiesz.
Więc daj mi znać, co to znaczy, proszę. To było moje ostatnie połączenie, a potem ciągle otrzymywałem masę błędów
„Wejścia testowe” to te, na które należy zwrócić uwagę. Liczba „1” oznacza, że masz problem z połączeniem z czerwonym przewodem w twoim sprzęcie. Sprawdź wszystkie obszary połączenia.
Dziękuję Ci. Jaki numer zostanie wyświetlony, gdy problem zostanie rozwiązany?
Przy włączonym zasilaniu powinieneś zobaczyć 6, 16, 26 lub 36. Przy wyłączonym zasilaniu 0, 10, 20 lub 30.
Otrzymałem masaż z informacją: „ECU nie jest zarejestrowane. Chcesz go kupić?” Napraw to teraz. Jest bardzo poważny, a silnik nie działa. ZX6R
Twoja licencja była w stanie „hardfail”; zostało zresetowane. Musisz upewnić się, że wszystkie połączenia są dobre i że twoje połączenie internetowe nie zrywa się podczas flashowania ECU.
Jaki jest status licencji „hardfail”? Mam ten problem i po dołączeniu licencji nie otrzymuję odpowiedzi z ECU.