הסביבה לא מכירה אותי
hernan.cardemil@me.com
in R1
ניסיתי המון כדי להיות מסוגל לשנות את ה- ecu שלי שוב וזה לא עוזב אותי, ה- ecu רשום ובמשך זמן רב לא עשיתי שום דבר
הערות
עקבתי אחר כל אחד מהצעדים שצוינו הן לחיבור ecu והן לשלבים הנדרשים לאחר החלפת הפלטפורמה ולא קורא אותו ולא נותן לי לזלזל בו
העבר את השפה לאנגלית ובדוק אם זה עוזר. בנוסף, האם אתה בגירסת Tuning Suite האחרונה? (2.5.5.2) מהי הודעת השגיאה המדויקת?
האם רישיון זה
האם ניסית ללחוץ על אישור על הודעת השגיאה? אם הבזקת את זה בחשבונך, עליו להיות קריא.
יש לי רישיון חדש. לאחר חיבור ה- ECU למחשב וניסיון לקרוא את ה- ECU, מופיעה הודעה. מה יכולה להיות הסיבה? התקנת התוכנה לא הועילה
אם יש לך רישיון חדש, אינך יכול לקרוא את ה- ECU עד שתבהב אותו בפעם הראשונה.
האם ECU ייפגע אם יש אובדן תקשורת עם השרת במהלך האתחול?
לא, אך הרישיון יכול להיכנס למצב "ניסה" שמעלה אותו בהמתנה עד שנוכל לאפס אותו עבורך, ואיפוס גורם לאובדן הקבצים ברשיון אותו לא שמרת.
עשיתי הכל, הוא אפילו ביקש שאשתמש ברישיון חדש וזה לא היה אפשרי
האם הורדת את הגרסה האחרונה של חבילת הכוונון? אין שום דבר רע ברישיון שלך. ניסית להבהב את זה?
אם גרסה 2.5.6.10
הי, האם אתה מנסה לקרוא את ה- ECU עם רתמת ספסל או רתמה בצד האופניים? בדרך כלל הודעת RX לא חוקית היא בעיית חומרה. אם אתה קורא את זה עם רתמה לספסל, התחל בכל מה שקשור. ברגע שתתבקש להתנתק או לכבות את המקש, פשוט נתק את חוט אספקת החשמל מרתמת הספסל. ברגע שמנחה אותך להתחבר או להיכנס ואז חבר את חוט הכוח חזרה לרתמת הספסל שלך. אם אתה מהבהב באופניים התחל עם כל מה שקשור למעט הכפתור. לאחר שהתבקש להתנתק או לכבות את הכפתור לחץ על אישור. לאחר שהתבקש להתחבר או להפעיל את המקש, לחץ על אישור. אתה יכול גם לבצע בדיקת חומרה על ידי מעבר לכרטיסיית העזרה ובחירת ממשק הבדיקה. אתה רוצה לבחור את התיבה שאומרת כניסות בדיקה ואז רק לשים לב למספר בסוגריים. כאשר המפתח דולק או מתח לרתום הספסל כאשר ה- ECU מחובר, אתה אמור לראות מספר 6, 16, 26 או 36. כאשר ה- ECU עדיין מחובר אך כיבוי או כיבוי של המפתח, אתה אמור לראות 0, 10, 20, או 30. תודה, ג'ייסון א.