Nie można zaimportować z komputera
dillondewitt22@gmail.com
więc kiedy wybieram import z komputera, pojawia się okno, ale okno jest puste i nie ma gdzie wybrać importu.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Jakiego dokładnie pliku używasz?
Próbuję użyć mapy Power Commander, ale opcja importowania nigdy się nie pojawia
Do którego pliku próbujesz zaimportować mapy komputera?
to japońska wersja Mt07 2016, jeśli o to ci chodzi
Nie widzimy żadnych problemów z plikiem, gdy wybierzesz moduł importu komputera, otworzy się okno z widocznym przyciskiem „Wyodrębnij tabelę paliwową z pliku”, a kliknięcie tego przycisku spowoduje otwarcie plików na komputerze.
to wszystko, co dostaję po otwarciu importu paliwa do komputera
Jakiej wersji systemu Windows używasz?
Windows 10
próbowałem usunąć i ponownie pobrać całe oprogramowanie, a nawet pobrałem różne pliki, wszystkie są w ten sam sposób, bez opcji importowania
Cześć, W naszym pakiecie tuningowym mamy dwa japońskie MT07 2016. Sprawdziłem oba te elementy i nie jestem w stanie odtworzyć tego samego problemu, który masz (patrz obrazek powyżej) Czy możesz pobrać oprogramowanie na inny komputer, aby sprawdzić, czy problem nadal występuje? Dzięki, Jason A.
Mam dokładnie ten sam problem z systemem Windows 7 Professional z dodatkiem Service Pack 1.
Spróbuj pobrać najnowsze oprogramowanie do strojenia. Nie jesteśmy w stanie odtworzyć tego problemu.
Ten sam problem na moim laptopie z systemem Windows 10. Wypróbowałem to na moim komputerze stacjonarnym (również z systemem Windows 10) i działa dobrze. Oba korzystają z najnowszej wersji oprogramowania. Jako możliwe obejście, jeśli możesz znaleźć inny komputer, który będzie działał, załaduj mapę paliwa komputera na mapę podstawową, a następnie zapisz na swoim koncie, a następnie załaduj melodię na laptopa. Jest to zdecydowanie błąd oprogramowania, który nie został naprawiony. Jeśli ktoś w ftecu chciałby pomóc w debugowaniu tego, mogę to odtworzyć i jestem inżynierem oprogramowania wbudowanego w mojej codziennej pracy, więc prawdopodobnie mogę ci pomóc.
Cześć, spójrz tutaj, jak jeden użytkownik rozwiązał ten problem: https://forum.ftecu.com/discussion/767/fz1-power-commander-file Dzięki, Jason A.
Mogę potwierdzić, że to rozwiązuje również problem. Najwyraźniej w tym oprogramowaniu nie można używać współczynnika skalowania tekstu innego niż 100%.