שגיאת ייבוא למחשב!
kimhg2876z@naver.com
r3 15-17 מפה ללא הגבלה אני רוצה לשאול אותך לגבי הפונקציה של ייבוא מפות דלק של מחשב ועוד כמה דברים. מדוע מגבלת הסל"ד שונה לפי קוד אזור? אני יכול לאשר שקוד האזור שלי הוא גרסה גנרית 10 ומגבל מעל 13000 סל"ד, בעוד שקבצי המפה של קודי אזור אחרים מכילים את כל אותו מידע, אבל רק מגבלת הסל"ד שונה. לגבי זה, האם נכון לקחת 13000 סל"ד למגבלה שתואמת את הקוד הגנרי המשתמש ב-13000 סל"ד? או בבקשה תודיע לי אם עדיף לקחת את המגבלה הטהורה כפי שהיא! ולמרות שפונקציית ייבוא מפת הדלק של המחשב מופעלת, היא כלל לא מופעלת. האם זו שגיאת תוכנה? ניסיתי לייבא את נתוני הדלק של pc5 אבל הכפתור לא מופעל ויש לי בעיה איתו. (גם משיכת הקבצים לא עובדת.) האם אתה מוכן לעדכן אותי לגבי זה? או שאני מקווה שתוכל לספק פתרון. אה! ופיצוץ האטה או אש אחורית מתרחשים לעתים קרובות במהלך האטה. המפרט שלי הוא מערכת מלאה של Termignoni racing Carbon (הסרת Cat), מסנן אוויר משופר של DNA. אני חושב שזה קורה כאשר פונקציית שסתום ה-AIS כבויה במהלך האטה, ללא קשר למצב בו פונקציית קיצוץ האטה מופעלת או כבויה. האם נכון שכיוון התכנון של המפה הבלתי מוגבלת מבוסס על שימוש במערכת מלאה של הסרת Cat של מרוצי שטח + מסנן משופר?
עברית
אנגלית
ערבית
סינית
הולנדית
פינית
צרפתית
גרמנית
הינדי
איטלקית
יפנית
קוריאנית