Forum wsparcia

błąd importu komputera!

kimhg2876z@naver.comkimhg2876z@naver.com Posty: 1Verified User

r3 15-17 Mapa bez ograniczeń Chciałbym zapytać o funkcję importowania map paliwowych PC i kilka innych rzeczy. Dlaczego limit obrotów różni się w zależności od kodu regionu? Mogę potwierdzić, że mój kod regionu to wersja generyczna 10 i limit powyżej 13000 obr./min, podczas gdy pliki map innych kodów regionów zawierają te same informacje, ale różni się tylko limit obrotów. W związku z tym, czy poprawne jest przyjęcie 13000 obr./min jako limitu, który pasuje do kodu ogólnego przy użyciu 13000 obr./min? A może lepiej przyjąć czysty limit bez zmian! I mimo że funkcja importowania map paliwowych PC jest włączona, w ogóle nie jest aktywowana. Czy to błąd oprogramowania? Próbowałem zaimportować dane paliwowe z PC5, ale przycisk nie jest aktywowany i mam z nim problem. (Pobieranie pliku również nie działa). Czy możesz mnie o tym poinformować? Albo mam nadzieję, że możesz podać rozwiązanie. Och! A strzelanie lub strzelanie z tyłu często występuje podczas zwalniania. Moje specyfikacje to: pełny układ wydechowy Termignoni Racing Carbon (z usuniętym katalizatorem) i filtr powietrza DNA Aftermarket. Myślę, że dzieje się tak, gdy funkcja AIS jest wyłączona podczas zwalniania, niezależnie od włączonej lub wyłączonej funkcji odcięcia hamowania. Czy to prawda, że kierunek projektowania mapy Unrestricted opiera się na użyciu pełnego układu wydechowego z usuniętym katalizatorem i filtrem Aftermarket?

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.