בעיה באופן שבו הרישיונות פועלים כאשר הכתיבה נכשלת

יש לי בעיה. אני משתמש בקובץ הנכון עבור הבקר של האופנוע. כל החיבורים תקינים, כולם נבדקו מספר פעמים. אבל הבעיה היא שזה מגיע לכתיבה 58% ואז זה נכשל. ואז כשאני ניגש שוב לתוכנית, זה מבקש ממני להגיש בקשה לרישיון שוב, וזה קרה כמה פעמים לפני שזה אמר לי שאני צריך רישיון חדש. גיליתי שהייתי צריך לאפס את המחשב שלי כמה פעמים ונאלצתי לקנות רישיון נוסף לפני שהצלחתי לגרום לו לבצע כתיבה מלאה. כמה אתחול מחדש ונאלצתי לקנות רישיון נוסף. זה לא מספיק טוב. היה לי אוגר נתונים מחובר כל הזמן וצפה בניסיון הכתיבה. לא היה ניתוק, אבל תמיד נכשל ב-58%.
You צריך לתקן את זה כדי שהדברים האלה לא יקרו. שים לזה דונגל ארור או משהו, תראה את כל הכשלים שאנשים חווים ואתה נאלץ לקנות רישיון נוסף כי בכל פעם שאתה מנסה לכתוב וזה נכשל זה צריך רישיון חדש. יש לכם בעיות עם התוכנה שלכם חברים.
הערות
זה יכול להיות גם דברים אחרים, כמו שהחלפתי פורטים במחשב מספר פעמים בניסיון לגרום לכתיבה לקרות על כל דבר שטענתי... עדכנתי דרייברים, וזה היה נותן שגיאה בלי תגובה מה-ECU ואומר "נסה שוב", אבל זה יכול להיות גם שגיאת משתמש או ש-Windows זה Windows, אבל זה סומן באופן נרחב גם על ידי Bit Defender, למרות שאני די בטוח שבודדתי הכל ופשוט כיביתי את זיהוי האיומים המתקדם. אז אני לא פוסל את האפשרויות האלה, במיוחד לא בקריאת הבעיות שאנשים חווים.