פורום תמיכה

2021 ZX-6R - פלאש ECU זמני בזמן ההמתנה לקובץ הפלאש של גרייבס

tom.shields@charter.nettom.shields@charter.net הודעות: 3Verified User
  1. התקנתי מערכת טיטניום מלאה של Graves Motorsport על ה-ZX-6R 2021 שלי. קובץ ה-ECU של Graves יתעכב עקב מחלה של חבר צוות. אני רוצה לבצע חימום-מחזור של ראשי המנועים כדי שאוכל לבצע הידוק ברגים סופי ולהרכיב את האופנוע מחדש. אני לא אשתמש בחיישן O2 או בסרוו שסתום הפליטה במערכת האופנוע הזו. כרגע חיישן ה-O2 מחובר חשמלית אך לא מושחל לתוך ראשי המנועים. אני די בטוח שהפעלת האופנוע עם כוונון ה-ECU / שסתום הפליטה המקורי תגרום להפקת קודי תקלה ולדלקת נורית הביקורת. אז, שאלות: האם ניתן להשתמש בחבילת הכוונון FTECU לקריאה וניקוי קודים?
  2. האם מומלץ לי, במקום להפעיל אותו עם ה-ECU המקורי, לבצע פלאש של ה-ECU שלי עם קובץ ה-FTECU הבלתי מוגבל עבור אופנוע זה, כאשר פרמטרי חיישן ה-O2 ושסתום הפליטה מוגדרים כ"מושבתים"?

תודה על כל עצה!

הערות

• monirothvutha@bodiankh.commonirothvutha@bodiankh.com הודעות: 10Verified User
    1. תקנה לעצמך קורא קודים כדי שתוכל למחוק קודים
    2. תציג את המפה ללא הגבלה, תקנה לעצמך שני תקעים לחיישן או תבריג את החיישן בחזרה, תנתק אותו מהמחבר ותסיר את מנוע הסרוו, ותוודא שאתה מבטל אותו במנהל הקודים. בנוסף, לפעמים האופנוע יציג את הקוד, אתה רק צריך לנקות אותו עם קורא הקודים
היכנס או הירשם כדי להגיב.