ECU nie rejestruje 2
Byłem w trakcie pisania na moim ECU, gdy w środku procesu mówi „serwer wyłączony”. Czekałem trochę, ale nic się nie stało przez kilka minut, więc zamknąłem aplikację. Kiedy ponownie otworzyłem pakiet tuningu i próbowałem napisać do ECU, program nie rozpoznaje już mojego ECU lub mówi, że nie jest zarejestrowany. Próbowałem znaleźć opcję ponownego połączenia uprzęży z ECU, ale nie udało mi się jej zlokalizować. Zamiast tego prosi mnie bezpośrednio o zakup nowej licencji. Zastanawiam się tylko, dlaczego po kliknięciu Czytaj ECU nadal pokazuje licencję na moim koncie i dlaczego nie będzie się komunikować. Oto kilka zrzutów ekranu z komunikatów o błędach, które otrzymałem. Proszę doradzić, w jaki sposób obejść ten błąd (zakup nowej licencji nie jest obecnie moją opcją, przynajmniej mój rower nadal działa dobrze).
Komentarze
Jak widać, rejestracja została naprawiona w pierwszym problemie, ale w drugim nie mam pojęcia, jak sprawić, by ponownie rozpoznał mój ECU.
Zamknij oprogramowanie, uruchom ponownie komputer, a następnie spróbuj ponownie. Nie możesz ponownie zarejestrować uprzęży; po przypisaniu do konta jest to stałe.
Nadal mam problem z licencją / rejestracją mojego ECU od 12 lipca po wyłączeniu serwera. Odkąd byłem na wakacjach, nie mogłem dostać się na rower. Kiedy próbuję połączyć się z moim ECU, nadal będzie mówić, że potrzebuje licencji lub licencja nie jest w stanie użytkowym. Użyłem tego ECU Flasha tylko raz i sprawia mi to kłopot. Mój rower wciąż działa dobrze, po prostu nie mogę nic zrobić na tym przewodzie $350. Zrobiłem to, co mi doradziłeś powyżej: zamknij oprogramowanie, uruchom ponownie komputer i próbowałem kilka razy, ale bez powodzenia. Proszę ... proszę .. pomoc. Dzięki.
Czy ostatnio próbowałeś? Twoja licencja pokazuje, że zresetowała się automatycznie.
cześć, pyta mnie, czy chciałbym kupić kolejną licencję, resetuję komputer i zaczynam od zera kilka razy i zawsze otrzymuję ten sam komunikat o licencji. Co powinienem zrobić?
Twoja licencja była w próbie z powodu problemu podczas flashowania, została zresetowana. Powinieneś dobrze flashować ponownie, zaczniesz od nowa, jakbyś pierwszy raz flashował ECU z powodu resetu.
teraz jak mogę zresetować? mając te same problemy.
Twój problem został rozwiązany, prawda?