próba zapisu ecu nie powiodła się i brak odpowiedzi.
cześć wszystkim, mam problem z moją Yamahą r1 2015, próbowałem sflashować motocykl z mapą grobów po tym, jak wszystko zostało zrobione, motocykl nie chciał działać, więc spróbowałem ponownie sflashować oryginalny obraz do ecu, teraz otrzymuję okno, które mówi, że nie ma odpowiedzi, gdy próbuję sflashować ecu, a także gdy patrzę na moje licencje, pokazuje rok 2018, mój rower i ecu są wyraźnie 2015 (2CR-8591A-20 ecu nr części) przeprowadziłem test przy wyłączonym rowerze wyjście pokazuje 37, przy włączonym rowerze otrzymuję 16 na teście wyjściowym, sprawdzam również moc z boku wiązki wychodzącej z roweru, otrzymuję żółte i pomarańczowe 5 V, a przy czerwonym do masy i nic nie dostanę, ale jeśli przejdę od razu do negatywnego postu, dostanę trochę -13v, każda pomoc będzie bardzo mile widziana. Dzięki Juan R
Komentarze
Witam, nie powinno być żadnego napięcia z czerwonego i czarnego. Jeśli podłączysz do niego 12 V, możesz uszkodzić ECU. Czy to pierwsze flashowanie roweru? Czy używasz bocznej uprzęży rowerowej?