Flash init
nasyreeq.aziz@gmail.com
Cześć. Pomóż zresetować licencję utkniętą w flash init. D05803D5
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Jaki jest twój szczególny problem? Potrzebujemy bardziej szczegółowych informacji. Dzięki.
Powiedział, że musi kupić nową licencję. ten ecu ma już na to licencję.
acc id: nasyreeq.aziz@gmail.com
Najprawdopodobniej nie ma to nic wspólnego z licencjonowaniem, ale raczej z problemem komunikacji, który powoduje, że oprogramowanie nie rozpoznaje ważnej licencji. Czy korzystasz z uprzęży rowerowej lub ławkowej? Następnym krokiem jest sprawdzenie sprzętu ..
Stoję przed tym rodzajem problemu i zalecam zresetowanie licencji. Obydwie szelki rowerowe zrzucają ten sam błąd. To nie pierwszy raz. To jest około 100+ rowerów, które błysnęły za pomocą FT
Zobacz poprzedni e-mail. Jest to ten sam problem i został rozwiązany po zresetowaniu licencji.
Jak więc rozwiązać ten problem? Dałem już dowód tego samego problemu, jak poprzednio, a rozdzielczość właśnie z resetowania licencji. Teraz wszyscy pracownicy wsparcia nie wiedzą, jak to zrobić?
proszę o pomoc
@jason@ftecu.com proszę o pomoc
Sprawdź, czy problem został rozwiązany.
To samo dzieje się ze mną dzisiaj, jak to rozwiązane, ten sam ECU próbował 5 razy i czekał kilka godzin nadal nie będzie działać. Czy nowy serwer jest offline, czy ktoś może to potwierdzić? Odinstalowałem program, ponownie zainstalowałem nową wersję i zalogowałem się ponownie, wyłączyłem zaporę,
Naprawiono, odinstalowano oprogramowanie, pobrano najnowszą wersję 2.5.4.23 i zalogowano się, nadal występował ten sam problem, nie można zobaczyć nowego serwera, wyłączono laptopa i później ponownie uruchomiono laptop i pojawiła się nowa aktualizacja oprogramowania FT 2.5.4.24, zaktualizowane, to oprogramowanie naprawiło problem z serwerem, licencja na 5 próbowała rozwiązać ten problem, mam nadzieję, że FT przywróci moje licencje utraconą licencję.