Korekta prędkości r3
alius17@me.com
w R3
Cześć! Właśnie sflashowałem ECU i wszystko wydaje się w porządku, jednak zmieniłem koło zębate (1 ząb mniej niż zapas z przodu) i mój speedo jest trochę wyłączony. Czy jest jakiś sposób na poprawienie prędkościomierza mojego r3 za pomocą oprogramowania flashującego? nie mogłem znaleźć ustawienia dla niego nigdzie.. A może jest to funkcja niedostępna? czy istnieje sposób, aby o to poprosić? btw, myślę, że opublikowałem to gdzie indziej, naprawdę nie wiem jak, jeśli to możliwe, administrator mógłby usunąć inny post?
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Witam, Nie oferujemy tej funkcji dla Yamaha R3.
Cześć, dziękuję za odpowiedź. Czy można o to poprosić?, a jeśli tak, jak mam postępować? Mam na myśli to, że r3 od jakiegoś czasu nie działa, a ta funkcja pomogłaby właścicielom r3 w latach 2015-2022. Z góry dziękuję.
Witam. Porozmawiam o tym z działem badań i rozwoju do 2020 r., ponieważ był to ostatni rok, w którym widzę brak ABS. Sprawdź ponownie lub napisz do nas e-mail, aby sprawdzić ponownie.
Cześć Mike, jakieś nowe informacje w tej sprawie? Dziękuję Ci bardzo za Twój czas! Czy mógłbyś mi również pomóc dowiedzieć się, gdzie mogę pobrać lub kupić mapy paliwowe, takie jak na przykład pełny wydech, ale z tłumikiem?
Nie wygląda na to, żeby miało to nastąpić w najbliższym czasie. Na rynku są inne regulatory prędkości, które zajmą się tym za Ciebie. Najlepsza mapa, jaką możesz zdobyć, będzie pochodzić z melodii hamowni z dobrego tunera.