Aktywna melodia bez czytania
Połączyłem Active Tune zgodnie z opisem. Nie widzę żadnych odczytów po jeździe w trybie Odczyt (nie przekręciłem kluczyka i podłączono wiązki tylko po wyświetleniu monitu. W trybie Monitor nie widzę żadnych odczytów na żywo. Sam Flash tune jest w stanie odczytywać i zapisywać pliki map. Tylko Active Tune nie działa zgodnie z wymaganiami. Mam wyłączony domyślny czujnik O2 w ustawieniach ECU. Czy powinien być włączony?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, nie wierzę, że to miałoby na to wpływ. Warto spróbować, żeby to sprawdzić. Wierzę też, że wysłałeś też e-maile. Zostało to zareagowane i może być kontynuowane. Dziękuję
Zespół HI FT ECU, od miesięcy pracuje nad tym problemem. Najpierw wysłałem moduł do testu i powiadomiłem, że jest zdrowy. Od tego czasu wymieniłem kilka czujników LSU4.9. Co zabawne, czujniki są w stanie dostarczyć odczyt do modułu szerokopasmowego, takiego jak Innovate. Active tune nigdy nie rozpoznaje żadnego odczytu z czujników i na zawsze w trybie oczekiwania na połączenie z Lambdą. Szczerze mówiąc, jestem dość rozczarowany na tym etapie, ponieważ naprawdę liczyłem na automatyczne dostrojenie z modami w motocyklu.
Cześć Z jakim rowerem pracujemy?
Kawasaki H2 2015
Odpowiedziałem na Twój e-mail, więc kontynuujmy tam.