utrata licencji
mapracing@msn.com
witam mam problem z powodu nieudanego pobierania pobrałem kilka razy podczas ustawień Stiftera miałem łączność wifi z serwerem FT ECU i pudełko było źle napisane mam licencję 1DF660F3 normalnie dostałem komunikat że tak nie rozpoznaje mojej licencji i poprosił mnie o kolejną licencję 4C7CFF89, której użyłem przez pomyłkę, nie wiedząc, że mam problem z komunikacją z serwerem FT nagle zgubiłem licencję i nie mogę jej pobrać oznacza mnie BRAK ODPOWIEDZI OD ECU, czy możesz odzyskać dla mnie moje dwie licencje? Czy pobieranie jest możliwe, bo program jest źle napisany i rower już się nie uruchamia? serdecznie MAPA RACING
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, licencja 4C7 pozostała niewykorzystana. Powinno być możliwe ponowne użycie licencji 1DF. Wygląda na to, że wystąpił problem z połączeniem. Pozdrowienia
witam właśnie przerobiłem test nadal mam ten sam problem, gdy chcę użyć licencji 1DF mam komunikat nieważna licencja i kiedy mam wiadomość (czy na pewno chcesz użyć licencji 4C7) mam wiadomość (brak odpowiedzi ) gdy chcę pobrać kartografię, mimo że mam dobre połączenie z internetem to zawsze daje mi komunikat o licencji 4C7 nie mogę odwrócić cdl
Czy migasz po stronie roweru?
witam jestem w trybie biurowym nie jestem na rowerze skrzynia jest podłączona z zasilaczem i kablem FTECU sprawdziłem kabel i zasilacz nie mam problemu na tym poziomie nadal mam komunikat (chcesz korzystać z licencji 4C7? ) zaznaczam tak i otrzymuję komunikat (brak odpowiedzi) jeżeli zaznaczę nie na komunikat z (licencja 4C7) otrzymuję komunikat (kup licencję) jeżeli zaznaczę nie aby móc korzystać z stara licencja mam komunikat (nieprawidłowa licencja) cdl
Cześć, Obie te licencje są dobre. O jakim przesłaniu również mówisz. Czy możesz również przesłać mi bezpośrednio zdjęcie swojej uprzęży ławkowej i typ uprzęży ławkowej (BNHA?) Pozdrawiam
witam jest to 6-pinowy kabel USB DataLink FT z BNHA TYP 1, gdy chcę pisać w ecu mam następujący komunikat: (NO REGISTERED ECU FOUND) Czy chciałbyś przypisać licencję 4C7CFF89 do tego ecu? tak lub nie) podczas Wciąż mam swoją starą licencję!!! jeśli wybiorę (tak) mam następujący komunikat: (status brak odpowiedzi) i pojawia się kolejny komunikat (Próba zapisu nie powiodła się. Proszę ponowić) czy masz rozwiązanie? bo nie mogę już pisać w ecu serdecznie
cześć Właśnie zrobiłem test na innym pudełku jest to pudełko z 900 z 2018 roku, które nie otrzymało żadnej modyfikacji Chciałem napisać pudełko, oprogramowanie zaoferowało mi licencję 4C7CFF89 ten, który nie jest używany, to napotykam ten sam problem z pobieraniem, który Mam w tej chwili ze skrzynią R6 (BOX CRASHES) z drugiej strony próbowałem z innym motocyklem (też R6), który jakiś czas temu przeprogramowałem i nie napotykam żadnego problemu, co oznacza, że rzeczywiście jest problem z Licencje 1DF660F3 I 4C7CFF89 licencja 1DF660F3 to ta, którą miałem od początku cdl MAP RACING
1DF660F3 i 4C7CFF89 nie ma problemu z tego, co widzę na twoim koncie. Czy możesz wysłać mi e-mailem ekran błędu?