Helpforum

Installatieprogramma kan manifest niet downloaden

richard.crewe@sniff-the.demon.co.ukrichard.crewe@sniff-the.demon.co.uk Berichten: 1Verified User
bewerkt May 2022 in Bug Reports

Ik heb enkele jaren geleden een FT Data-link ECU Flashing Kit (type-8) gekocht, maar ben niet in de gelegenheid geweest om het te proberen. Ik heb gisteren geprobeerd de software te installeren, ik heb setup.exe gedownload van https://ftecu.com/downloadrequest/. Wanneer ik het uitvoer krijg ik de foutmelding: "Kon manifest niet downloaden. Fout: downloaden van https://tecu.com/Downloads/FlashTune/FTECU Tuning Suite.application is niet gelukt."

Kan iemand in FlashTune hun downloadservers controleren. Sinds ik mijn licentie heb gekocht, ben ik gedwongen mijn e-mailadres te wijzigen. Ik zie dat er een manier is om mijn licentie over te zetten van het oude e-mailadres naar mijn nieuwe, maar het vereist hardware om te worden geregistreerd bij het nieuwe account. Is het installeren van de software en het aansluiten van de USB-kabel/link/adapter de manier om dit te doen?

tagged:

Comments

  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Berichten: 191Staff User

    Hallo, Zonder een geregistreerde USB kunnen er geen licenties worden toegevoegd of overgedragen naar uw account. Heb je geprobeerd een andere computer te gebruiken om de software uit te voeren? Groeten

Meld je aan of registreer je om te reageren.