Mapy Vs RPM Etykiety tabeli
joel@middlefingerspeedshop.com
w ECU Maps
Czy ktoś może mi powiedzieć, z czym zgadzają się górne etykiety? Spędziłem trochę czasu próbując to rozgryźć, ale kiedy wprowadzam zmianę w obszarze, który uważam za poprawny, nie widzę zmiany w AF. Wyłączanie O2. Jeśli wzbogacę cały wiersz przy określonych obrotach na minutę, stanie się on bogatszy. Wiem, że prawa strona mapy to oczywiście 100kpa, ale -175, po prostu nie ma w tym sensu. Sprawdziłem więc stare mapy modeli gsxr i mają normalne oznaczenia. Zmierzyłem napięcie dla każdego cala próżni od 0 do 16 cali, aby przynajmniej wiedzieć, co to jest. Załączam zrzut ekranu arkusza kalkulacyjnego i tabeli mapy.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Jasna cholera, nikt nie wie, do czego odnosi się ta górna etykieta? Jak ludzie dostrajają swój stół VE bez wiedzy? Dlaczego jest to „tajemnica” FTECU, a może nikt z FTECU jeszcze tego posta nie przeczytał?
Uderzenie. Sama jestem ciekawa. Spotykam się ze skalowaniem, które nie ma sensu na wszystkich rodzajach motocykli i czasami muszę wymyślić obejścia. Przepraszam, że nie mam dla ciebie odpowiedzi. Czuję, że wsparcie może ucierpieć po niedawnej stracie Jasona i nie mogę tego komentować. :(
Cześć, na jaki plik tu patrzymy? Te górne wartości są nieprawidłowe. Pozdrowienia
Co to za plik mapy?
?????? brak dalszych informacji
To wygląda na uszkodzony plik. Spróbowałbym ponownie pobrać plik.