inicjowanie flash
formulacch@gmail.com
Cześć, moja licencja ECU nagle się wyrejestrowała, na moim koncie flash tune inna licencja i zarejestrowany kod licencyjny mają FLASH INIT. proszę zresetuj moją licencję. Mój rower teraz szarpie. Mam nadzieję, że wkrótce odzyskam moją licencję. Dziękuję Ci
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Czy zdecydowałeś?
Cześć, wierzę, że zostało to rozwiązane. Pozdrowienia
Ten sam problem, stan licencji: flash init
jaroslav Jakiego rocznika, motocykla i uprzęży używasz? Pozdrowienia
licencja nr B1B95D45 (2016 fz09) utknęła we flashu zainicjowanym po zaniku sygnału. mój pierwszy flash miał miejsce, poszedłem przesłać nieco zmodyfikowaną i porzuconą usługę. proszę zresetuj mnie dzięki, Carter
Motocykl - 2018 Yamaha MT-07 Uprząż - 2015-19 Yamaha FZ/MT-07 Zestaw flashowania ECU łącza danych / FTDL9
@Heilmanman52@gmail.com Upewnij się, że wszystkie połączenia są dobre, w tym połączenia uprzęży. Wykonaj test 6-pinowej uprzęży bocznej roweru i zgłoś się z wynikami.
@jaroslav.sapoznikov@gmail.com Przeprowadź test 6-pinowej wiązki bocznej roweru, również znajdujący się na pierwszej stronie forum i zgłoś wyniki. Pozdrowienia
Zrobiłem, wszystko wydaje się w porządku zgodnie z instrukcją na forum. Widzę, że wiele osób ma ten sam problem i wydaje się, że resetowanie licencji działa. Czy możesz to dla mnie zrobić?
Cześć, tak, jeśli jest w stanie awarii, pomoże. Najważniejsze jest, aby nie doszło do tego ponownie, niezależnie od tego, czy jest to niewłaściwe podłączenie wiązki, internet czy procedura flashowania. Powinieneś być w porządku, aby spróbować ponownie, jeśli sprawdzisz uprząż. Daj mi znać jak idzie. Pozdrowienia
Tak dziękuję, że zadziałało!