Nie ma iskry?
ben_swanson@live.com
K5 GSXR 1000. Błyskana mapa fabryczna 41G10, włączony Quickshifter, wyłączone kody cewek, wyłączony immobilizer. Brak innych modyfikacji mapy. Odpalane wtryskiwacze, brak iskry. Rower biegł przed flashem. Próbowałem z QS rozłączonym i podłączonym w obie strony. Wciąż brak iskry. Neutralna podpórka. Odczytaj flash z ECU. Wszystko wygląda dobrze. Jestem bardzo zmieszany.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Chyba dodałbym... Zrobiłem test sprzętu. Po stronie roweru wszystko jest idealne. Brak zalewania z odpowiednimi kablami zwartymi, stabilne napięcie, masa podłączona bezpośrednio do ujemnego bieguna akumulatora. Czy oprogramowanie przetestowało... Kabel USB przeskakuje do/z losowej liczby wejść i/lub przechodzi przez numery wejść. Dzieje się tak, gdy kabel USB jest całkowicie odłączony od roweru. Te same objawy połączone zarówno z zasilaniem, jak i bez zasilania, z wyjątkiem tego, że przełączają się na różne liczby. Kiedy podłączam USB, czasami otrzymuję błąd „Nie rozpoznano urządzenia USB” z okien i pakietu tuningowego. Problem jest sporadyczny. Złącze USB-A jest luźne w plastikowej obudowie.
Po naszej rozmowie telefonicznej użycie pliku 32920-41G60 wydawało się rozwiązać ten problem. wkrótce postaramy się odtworzyć i rozwiązać Twój problem z plikiem 32920-41G10.
Natknąłem się na ten problem i „rozwiązanie” jakiś czas temu. Mam nadzieję, że nie ma problemu z flashowaniem G10 z obrazem G60.
Cześć, Nie powinno być problemu z flashowaniem G10 z G60, ECU Suzuki GSXR są bardzo kompatybilne krzyżowo. Możesz wypróbować G10, jednak nie jestem pewien, czy ten plik został już naprawiony. Pozdrowienia