Obsługa systemu Windows 11
afm798@gmail.com
pakiet tuningowy instaluje się, ale nie ładuje (zawiesza się podczas ładowania). Czy system Windows 11 jest obsługiwany/testowany, czy działa dla kogokolwiek? Dziękuję!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Upewnij się, że urządzenie USB do transmisji danych jest podłączone do komputera
Skopiuj to - zrobię i zgłosi się z powrotem. Dziękuję Ci!
Cześć, nie widzę żadnych załączników we wspomnianym poście.Mam również problem ze zgodnością z Windows 11. Sterownik narusza ustawienia integralności pamięci. Mam niemiecki system operacyjny, ale załączyłem link do centrum pomocy Windows, który opisuje problem: Core isolation (microsoft.com) .
Mam zainstalowane oprogramowanie w wersji 2.5.10.12 i sterownik w wersji 2.12.16. Oba zostały zainstalowane świeżo dzisiaj, aby upewnić się, że nie używam przestarzałych wersji. Czy masz już nowe sterowniki; lub do kiedy planujesz je wydać? Pytam, ponieważ nie spieszy mi się i wolałbym poczekać, zanim rozluźnię ustawienia zabezpieczeń systemu Windows.
Oto jak złagodzić ustawienia zabezpieczeń systemu Windows podczas korzystania z oprogramowania FTECU. Wybierz Start i wpisz „Izolacja rdzenia”. Tam wybierz "Integralność pamięci". Wyłącz przycisk przełączania. Niektóre mogą mieć problemy z przyciskiem przełączania, ponieważ jest wyszarzony. I jest tekst mówiący, że jest kontrolowany przez "administratora". Najprostszym sposobem na pokonanie tego jest wyłączenie ustawienia w rejestrze. Wybierz Start i wpisz „RegEdit”. Przejdź do HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard\Scenarios\HypervisorEnforcedCodeIntegrity Wartości to 0 = wyłączone, 1 = włączone Musisz ponownie uruchomić komputer, zanim ustawienie stanie się aktywne! Tak czy inaczej, nie zapomnij zmienić zabezpieczenia po zakończeniu flashowania.