Próba zapisu nie powiodła się/brak odpowiedzi
macenbowman@gmail.com
- Moja licencja # musi zostać zresetowana. Nie udało mi się pobrać mojej melodii.
- Próbuję napisać mój ECU i włączam kluczyk, a następnie wyłączam i włączam ponownie. Mówi się, że moja próba zapisu nie powiodła się i nie było odpowiedzi. PS Sprawdziłem okablowanie i przewód masowy. Poszedłem też do Pomocy: i przetestowałem interfejs, z klawiszem wskazuje 36, z wyłączonym po prostu czytam 32 lub coś z 2 na końcu.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Twoja licencja została zresetowana. Twój klucz na numerze jest w porządku z 6, ale klucz jest niepoprawny, co prawdopodobnie jest przyczyną problemu w tym miejscu. Przy wyłączonym kluczu powinieneś zobaczyć wszystko, co kończy się na zero (0,10,20,30). Proponuję wrócić do instalacji bocznej roweru, aż zobaczysz prawidłowe liczby, wtedy powinieneś być w stanie flashować bez problemu. Dzięki, Jasonie A.
-Wróciłem do bocznej uprzęży roweru i teraz otrzymuję prawidłowe numery wyjściowe, gdy kluczyk jest wyłączony (0,10,20,30). Jednak gdy przekręcę kluczyk, wyświetli się 36, a po ponownym wyłączeniu, pozostanie na 36, czy to normalne? -Ciągle mam problemy z programem, który nie może odczytać USB, ale czasami udaje mi się przejść przez to po kilku próbach. - Ogólnie nadal mam problem z napisaniem mojego ECU. Z brakiem zapisu ECU/brak odpowiedzi. Nie jestem pewien, co powinienem dalej szczerze wypróbować, poza może innym laptopem.
Cześć, To zdecydowanie nie jest normalne, może spróbuj odłączyć wiązkę boczną roweru i ponownie podłączyć piny, aby zobaczyć, czy to coś dla ciebie zmieni. Możliwe, że pin nie ma odpowiedniego kontaktu. Po podłączeniu wszystkiego i wykonaniu testu interfejsu, czy liczby zmieniają się, jeśli fizycznie poruszasz ECU? Możesz wypróbować inny laptop, aby sprawdzić, czy jest to błąd odczytu USB po stronie komputera. Dzięki, Jasonie A.
mam problem z moim 2021 MT-07 dotyczącym problemu z brakiem odpowiedzi, gdy kluczyk jest wyłączony. 6 (żółty) 5v pin 22 (pomarańczowy) 5v ale pin 13 (czerwony) przewód 0.2 v gdy wszystkie są testowane multimetrem jeden przewód na nich a drugi na masie czy ktoś może mi pomóc proszę ECU: BAT-8591A-60
Witaj Jeśli przeskoczysz z czerwonego na pomarańczowy za pomocą kawałka drutu, a następnie przekręcisz kluczyk, czy pompa paliwa zaleje?
Mam podobny problem z wyłączonym kluczem 22 mt07. Dostaję 0 w teście interfejsu. Klucz na nim zwykle zatrzymuje się na 33 lub 23, o ile wiem, wiązka boczna roweru jest prawidłowo podłączona. Nie dostanę 6 bez względu na to, co zrobię.
Witam Zrobisz test strony roweru. https://forum.ftecu.com/discussion/319/attention-hardware-test-for-6-pin-bike-side-harness-that-will-often-solve-your-issues#latest