Tukifoorumi

Ign. Ajoitus kartta

matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Viestejä: 8Verified User

Joten tämä on ensimmäinen kerta, kun työskentelen tämän ohjelmiston kanssa, ja olen hieman eksyksissä. Työskentelemme Mt09 Show/Stunt -koontiversion parissa ja meillä oli idea lisätä Decel Popsia. If teki tämän vain Carsissa aiemmin. Koska tämä on eri ohjelmisto, olen hieman hämmentynyt. Sytytyskartassa ei ole 0% TPS-riviä. Miksi? voinko vain muuttaa arvoa? kaasuläpän pienin % on 0,6 atm. Mitä tapahtuu, jos vaihdan sen arvoon 0? Tiedän, että tämä on huono moottorille, mutta kuten sanoin, tämä on Stunt-/Showbike-pyörälle, jonka ei tarvitse toimia ikuisesti.

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Sinun pitäisi pystyä asettamaan akseliksi 0, jos haluat. Kerro minulle, jos se ei anna sinulle apua. Kiitos, Jason A.

  • matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Viestejä: 8Verified User

    Hei Kiitos vastauksesta! Testasin sen arvoilla 0,6 0,7 (alkuperäiset arvot) ja se toimi hienosti :D Se antoi minun muuttaa sen arvoihin 0 ja 0,5, mutta en tiedä, käyttääkö se sitä sellaisenaan. Mutta testaan sitä kun lumi vihdoin sulaa. Pidän sinut ajan tasalla Matthias B. Ps. Jos haluat katsoa, mitä jos olet tehnyt, Tune tulisi ladata profiiliini.

  • tec.claudiocampos@yahoo.com.mxtec.claudiocampos@yahoo.com.mx Viestejä: 1Verified User

    mitä teit, että ponnahdus oli leikattu? Minulla on zx6r 2010

  • matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Viestejä: 8Verified User

    @tec.claudiocampos@yahoo.com.mx Vedin ajoituksen Decelissä (0 ja 0.7% TPS) -5 - -20 asteeseen. klo -5 sinulla on vähemmän intensiivisiä ponnahduksia kuin -20. mutta muista, että tämä vahingoittaa moottoriasi.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.